Starity

Rágalmazás miatt perli volt feleségét Johnny Depp

2019. március 02. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész minden bizonnyal átkozza a napot, amikor összehozta a sors volt feleségével.

hirdetés

Johnny Depp a Rumnaplók forgatása során ismerkedett meg Amber Hearddel és szeretett bele a színésznőbe, ezt követően pedig felgyorsultak az események: elhagyta akkori párját, Vanessa Paradist, összeköltözött újdonsült kedvesével, majd 2015-ben feleségül is vette őt. A dolgok látszólag jól mentek köztük egészen 2016 tavaszáig, amikor is a színésznő beadta a válókeresetet a színész ellen, monván, hogy a férje mind fizikailag, mind mentálisan bántalmazta őt házasságuk ideje alatt. Ezt követően egy hosszú jogi huza-vona kezdődött meg a felek között, mely máig tart.

Az E! Online arról ír, Depp pert indított Heard ellen, amiért a nő a nyilvánosság előtt rágalmazta őt és rontotta hitelességét, miközben exe fokozott érdeklődést eszközölt ki személye iránt, emellett karrierjére és megítélésére is jó hatással volt a bántalmazott nő szerepe. A színész állítja, hogy ártatlan, emellett bizonyítékai, valamint tanúi vannak arról, hogy soha nem bántalmazta volt nejét, ám annak állításai aláásták karrierjét és potenciális előrelépési lehetőséget bukott el általuk – ezeknek köszönhetően veszítette el Jack Sparrow szerepét is A Karib-tenger kalózai-franchise-ban. Johnny jelenleg 50 millió dolláros kártérítést igényel Ambertől, amiért rágalmazta őt és rontotta hitelét a nyilvánosság előtt. A jogi lépésre a színésznő ügyvédjén, Eric M. George-on keresztül reagált.

Ez a könnyelmű cselekedet a legújabb erőfeszítés Johnny Depp részéről, hogy elhallgattassa Amber Heardöt. Márpedig ő nem fog elhallgatni. Mr. Depp cselekedetei bizonyítják, hogy nem képes elfogadni a bántalmazó viselkedésével kapcsolatos igazságot

– olvasható a közleményben, melyben arról is szó esik, hogy Amber és csapata szeretnének végre pontot tenni a jogi csatározások végére. Erre az üzenetre Johnny ügyvédje, Adam Waldman úgy válaszolt, eszük ágában sincs elhallgattatni a színésznőt, mi több, bizonyítani kívánják, hogy hazugságokat terjeszt, amiben barátai, valamint exe, Elon Musk is cinkosai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek