Starity

„Szárnyakat kapott!” Victoria's Secret-angyal lett Palvin Barbiból

2019. március 15. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sikerült neki! A 25 éves magyar modell az Instagramon jelentette be az izgalmas hírt.

hirdetés

Bár hazánkban sokszor és sokan próbálták lehúzni Palvin Barbit, nem sikerült nekik! A modell ugyanis minden nehézség ellenére kitartott az álma mellett, keményen dolgozott, ennek a munkának pedig meglett az eredménye: a Victoria's Secret a közelmúltban hivatalosan is felkérte őt, hogy csatlakozzon az „angyalokhoz”, ő pedig a legnagyobb örömmel kötött szerződést a neves világmárkával.

Barbi az Instagramon jelentette be, hogy bár nem gondolta, hogy megtörténhet, a VS mégis a „szárnyai alá vette” őt, egyúttal pedig köszönetet mondott mindazoknak, akik hittek benne.

Boldog vagyok, hogy képviselhetem Magyarországot, de legfőképpen titeket, életemnek ezen új fejezetében. Még egyszer nagyon szépen köszönöm

– írta a barna hajú szépség, akinek számtalan kolléganője gratulált a közösségi oldalon, többen pedig meg is jegyezték, ideje volt már, hogy a márka szerződést kössön vele és Barbi nagyon megérdemelte ezt a megtiszteltetést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek