Starity

Nagyon rossz állapotban van Paris Jackson

2019. március 20. 10:10   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy öngyilkossági kísérlet miatt kórházba szállították Michael Jackson lányát, Paris Jacksont. Azóta is mindent tagad.

hirdetés

A 20 éves modell azóta is tagadja az öngyilkossági kísérletet, sőt több fotó is készült róla, hogy mennyire jól érzi magát, emellett pedig részt vett A mocsok című film világpremierjén, amelyre a tegnapi napon került sor.

Embed from Getty Images

A történet viszont igen csak zavaros, hiszen először azt állította, hogy ez egésznek semmi valóságalapja, később azt mondta járt kórházban, de nem öngyilkossági kísérlet miatt, utána viszont arról lehetett olvasni, hogy valóban volt sérülése, de az egész csak baleset volt. 

Végül a Los Angeles-i Rendőrség és a kórház is megerősítette, hogy öngyilkossági kísérlet miatt szállították kórházba Paris Jacksont. Két napig tartották pszichiátriai megfigyelés alatt, ez idő alatt posztolt Twitter-oldalára is.

A hírek szerint családja és barátai terápiára szeretnék küldeni, mert féltik, de a lány nem hajlandó beismerni, hogy nincs jól. Az öngyilkossági kísérletét nem csak a nyilvánosság előtt, de családja előtt is tagadja. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek