Starity

Véget ért James Charles karrierje?

2019. május 13. 15:03   |   Szerző: Four

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tati Westbrook beauty vlogger videóban mesélte el, miért nem akar többé a fiúval barátkozni.

hirdetés

James Charles nemrég még borsos árú jegyeivel és a Met gálával volt elfoglalva, ám rövid idő alatt óriási dráma alakult ki körülötte. Karrierje kezdetén jóbarátja és mentora, a szintén beauty vlogger Tati Westbrook karolta fel - ám most minden kapcsolatot meg akar szakítani vele.

A két make-up artist körül akkor robbant ki a botrány, amikor James a nemrég megrendezett Coachella zenei fesztiválon promótálni kezdett egy szépség vitaminokat gyártó céget, amelyről tudott tény volt, hogy Westbrook konkurense. Charles utólag úgy magyarázta, nem kapott pénzt a reklámért, csak hálából posztolt a cég termékeiről, ám Westbrook a hír hallatán könnyek között készített videót az Instagramra, nem megnevezve azt az embert, aki elárulta.

A rajongók hamar rájöttek arra, hogy valószínűleg a kérdéses reklám okozhatta a két barát között a feszültséget, és míg egyesek már akkor kifogásolták James viselkedését, mások úgy gondolták, Tati az, aki túlreagálja a dolgot. Charles röviddel az eset után írásban bocsánatot kért, ám a dráma mégis tovább folytatódott.

Hogy tisztázza a helyzetet, végül Tati is megszólalt, és egy több, mint negyven perces videóban mesélte el, tulajdonképpen miért is akar megszakítani minden kapcsolatot Charlesszal.

A videóban többek között szó volt arról is, hogy Westbrook szerint James már egy ideje teljesen megváltozott a hírnév és a vaskos bankszámla hatására, és sokmindent azzal akar elintézni, hogy celeb, tehát bármit megtehet. Szerinte a 19 éves srácnak "megvannak a módszerei ahhoz hogy megszerezze, amit akar", és hogy csak a jéghegy csúcsa volt a vitaminos botrány. Tati azt is elmondta, hogy ő és férje voltak azok, akik Jamest kezdettől támogatták, és karrierje elején szakmai tanácsokkal látták el, ennek ellenére a fiú a csatornáján soha nem ejtett szót Tati termékeiről, mondván a nő követőinek korosztálya nem egyezik az övéivel. 

Westbrook videójának hatására Charles feliratkozóinak száma drasztikusan csökkenni kezdett, és olyan sztárok is kihátráltak a sminkes mögül, mint Katy Perry, Kylie Jenner, Miley Cyrus vagy Kim Kardashian.

Egy a Twitteren végzett felmérés szerint pedig arra a kérdésre, hogy vajon James Charles karrierje ezzel véget ért-e, 78%-os arányban úgy válaszoltak a megkérdezettek, hogy igen.

Charles végül maga is felrakott egy videót, amelyben bocsánatot kér azért, mert csalódást okozott rajongóinak és egyik legjobb barátjának, Tati Westbrooknak, ám azóta egyik sminkes sem hallatott magáról.

via Daily Mail

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek