Starity

Durvul a dolog: elkezdődött az online sárdobálás Miley Cyrus válásánál

2019. augusztus 12. 15:03   |   Szerző: Four

Az énekesnőt lencsevégre kapták, ahogy Kaitlynn Carterrel csókolózott, most megszólalt a másik leendő exférj is.

hirdetés

Miley Cyrus és Liam Hemsworth a napokban jelentette be, hogy egy ideig biztos, hogy külön folytatják életüket. A bejelentést előtt azonban Miley máris okot adott a pletykaáradatra, hiszen nyaralását a frissen szingli Kaitlynn Carterrel és testvérével, Brandivel töltötte, Cartert pedig többször meg is csókolta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaitlynn Carter (@kaitlynn) által megosztott bejegyzés,

 

Kaitlyn Carter divatblogger, a The Hills nevű reality sztárja tavaly júniusban házasodott össze Brody Jennerrel, Kendall és Kylie Jenner féltestvérével. Nem olyan régen azonban a pár hivatalosan is közölte: elválnak. (Technikailag nem ez a helyes kifejezés, ugyanis a pár Indonéziában tartotta az esküvőt, de az Egyesült Államokban nem készült hivatalos papír a házasságról.) 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kaitlynn Carter (@kaitlynn) által megosztott bejegyzés,

 

Így aztán míg Kaitlynn, Brandi és Miley együtt nyaraltak Olaszországban, Brody posztolt magáról egy fotót, amelyen egyedül áll a parton, ezzel a címmel: "Ne hagyd, hogy a tegnap túl sok helyet foglaljon a mában". A posztra reagálva Brody egyik haverja is kommentelt: "Pörgessük meg ezt a botrányt, és csináljunk magunkról egy smárolós képet!" Brody a reakciót látva vette a lapot, és azonnal válaszolt: "Vigyázat! Hamarosan jönnek a képek arról, ahogy fogjuk egymás kezét Liammel!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brody Jenner (@brodyjenner) által megosztott bejegyzés,

 

Miley azonban nem volt túl vicces kedvében, amikor elolvasta a poénkodó kommenteket, és ő így reagált:

Brody Jenner, menj és szundíts egyet a kocsidban, nyugodj le!

Az énekesnő az üzenettel arra az alkalomra utalt, amikor a The Hills nevű reality egyik epizódjában Jenner összeveszett Carterrel és kirohant az autójához, hogy ott töltse az éjszakát. 

Liam Hemsworth, aki bizonyos források szerint Ausztráliában, családi körben pihen, nem reagált Jenner és Cyrus sárdobálására, az őt kérdező riporternek csak annyit mondott, "nem tudja, milyen nehéz ez a helyzet."

via Daily Mail

 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek