Starity

Rihannával készített interjút egy újságíró, tömegfelháborodás lett a vége

2019. október 14. 14:02   |   Szerző: Four

Az olvasók szerint kínos volt, hogy az újságíró nem készült kérdésekkel, de erre Rihanna is válaszolt.

hirdetés

A Vogue újságírója, Abby Aguirre abban a megtiszteltetésben részesült, hogy interjút készíthetett Rihannával. A cikk elkészültekor azonban nagy felháborodást váltott ki az a részlet, amelyben Abby leírta, nem volt ideje kérdésekkel készülni a beszélgetésre, ezért csak "úszott az árral". A twitterezők természetesen azonnal reagáltak a dologra, sokan azt írták, felkészületlennek tartják Aguirrét, amiért kihagyta ezt a fontos mozzanatot, ráadásul még ki is nyilvánította ezt a cikkben, amely roppant kínos.

Az internet által szabadult lavinára maga Aguirre is válaszolt, kijelentette, hogy általában mindennek ezerszer utánanéz, de az interjú lehetősége aznap merült fel, így nem volt ideje semmire.

És, hogy teljes legyen a kör, maga Rihanna is megszólalt, és védelmébe vette az újságírónőt. Az énekesnő elmondása szerint ugyanis nagyon élvezte az iterjút, mert Aguirre pontosan érkezett, jó kérdésekett tett fel, amelyeket később élvezettel olvasott vissza. Ezért pedig Abbyt nemes egyszerűséggel "igazi gengszternek" nevezte. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FENTY BEAUTY BY RIHANNA (@fentybeauty) által megosztott bejegyzés,

 

via BuzzFeed

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek