Starity

Lady Gaga fergeteges koncertet adott nekünk

2010. november 08. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teltházas koncert, kiürített jegyiroda, sikítozó rajongók, totális őrület... ezzel jellemezhető a tegnapi Lady Gaga-koncert.

hirdetés
Lady Gaga fergeteges koncertet adott nekünk

2010. áprilisában Lady Gaga bejelentette őszi turnéjának bővítését, amibe Magyarország is beleesett. November 7-én, azaz tegnap este volt a nagy show, ami körülbelül két és fél óráig tartotta lázban a koncert részvevőit.

Gagát többször is kapcsolták a koncert alatt Madridból, mivel épp tegnap este volt az MTV EMA gála, amin 3 díjat is kapott, amit ezen a módon vehetett át. Az élő videokapcsolás állítólag nem volt egy könnyű feladat, de a magyar szakemberek ezzel is megbírkóztak.

Szokásához híven polgárpukkasztó öltözékben, de ezúttal nyers hús helyett egy átlátszó plasztikruhában, a mellbimbóján fehér ragtapasszal köszönte meg a díjakat, majd azonnal folytatta élő koncertjét. 

Az énekesnő a Dance in the Dark számmal indított, és a Bad Romance-szel zárt. Óriási sikítozás, kiabálás hallatszott végig a koncert alatt, minden rajongó torkaszakadtából ordított. 

A koncert helyszínéül szolgáló, állítólag 12 500 ember befogadására is képes Papp László Sportaréna teljesen tele volt. Te is ott voltál?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek