Starity

A jövő zenészeit támogatja Brendon Urie

2020. február 11. 10:10   |   Szerző: madeleine.

A Panic! At The Disco frontembere egy jótékonysági szervezettel fogott össze, hogy támogassa a jövő zenészeit.

hirdetés
A jövő zenészeit támogatja Brendon Urie
Fotó: Jimmy Fontaine

Az Egyesült Államokban közel négymillió olyan gyerek illetve fiatal felnőtt él, aki anyagi helyzete miatt nem engedheti meg magának, hogy komolyabban foglalkozzon a zenével – ennek elkerülése érdekében fogott össze a Panic! At The Disco énekese, Brendon Urie a Notes for Notes nevű jótékonyági szervezettel.

A Notes for Notes 2006-ban indult útjának, Phil Gilley ötlete alapján, aki a Big Brothers/Big Sisters program keretein belül mentorált egy gyereket, és rájött, hogy a zene egy olyan tevékenység, amely összeköti az embereket. Alig több mint egy évtized alatt, 16 városban 25 stúdió jött létre abból a célból, hogy hátrányos helyzetű gyerekek és fiatal felnőttek zenét tanuljanak.

Ehhez az összefogáshoz csatlakozott nemrég Brendon Urie is.

Ha annak idején lett volna ilyen lehetőségem, sokkal felkészültebb lehettem volna és sokkal könnyebben értettem volna meg a zeneipart. Amikor a Panic! elindult, szinte gyerekként fejest ugrottunk az egészbe. Nem tudtuk igazán, mibe vágunk bele és mire kell vigyázni. Jól jött volna egy kis útmutatás.

– mondta Brendon Michelle Millernek a CBS News-nak adott interjúban, majd hozzátette, hogy lenyűgözi az itt zenét tanuló gyerekek tehetsége.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek