Starity

Cameron Diaz szerint az anyaság a legjobb dolog, ami valaha történt vele

2020. április 15. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

A Míg a Jackpot el nem választ sztárja a mai napig alig tudja elhinni, hogy ilyen szerencsés.

hirdetés

Cameron Diaz már évek óta nem vállalt szerepet nagyszabású produkcióban, és valószínűleg nem is nagyon fog mostanában, hiszen jelenleg főállású édesanya. A színésznő 47 évesen adott életet első gyermekének, nemrég pedig egy Katherine Powerrel készített Instagram Live keretein belül vallott arról, mennyire szerencsésnek érzi magát, hogy neki is része lehet ebben a csodálatos élményben, és hogy mindezt élete szerelmével, Benji Maddennel csinálhatja végig.

Ami engem illet, amúgy is karanténban éltem, elvégre van három és fél hónapos kisbabám. Az életem nagyon csendes, ilyen is volt az elmúlt hónapokban, bár korábban állandóan itt voltak vendégségben a barátaim. Mostanában nem látok senkit, de így is jó, szeretek az otthonunk kis buborékjában lenni a férjemmel és főzőcskézni, ugyanakkor őrület, hogy jelenleg ki sem teheti a lábát az ember otthonról

– nyilatkozta Cameron.

Az anyaság életem legjobb része. Borzasztó hálás és boldog vagyok miatta, a legjobb dolog, ami valaha történt velem, és szerencsésnek érzem magam, hogy mindezt Benjivel csinálhatom végig. Ez életünk legjobb időszaka. Éjszakánként szoktam főzni. Miután megfürdetjük a kicsit, jön a lefekvés ideje. Általában Benji teszi le őt aludni. Annyira jó ember. Csodálatos édesapa. Szerencsés vagyok, amiért elmondhatom, hogy ő a gyermekem apja. Egyenesen elképesztő. Ő lefekteti Raddixet, én pedig bevonulok a konyhába főzni és elkortyolok egy pohár vörösbort.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek