Starity

Lopással vádolták Taylor Swiftet új termékei miatt

2020. július 30. 18:06   |   Szerző: Four

A felirat hasonlósága okozott gondot, máris intézkedett az énekesnő csapata.

hirdetés

Alighogy árulni kezdte Taylor Swift a Folklore című új albumához tartozó ajándéktárgyakat és ruhákat, máris lopás gyanújába keveredett. 

Az énekesnő ellen egy bizonyos Amira Rasool szólalt fel, akinek márkáját szintén Folklore-nak hívják és még a logóban is nagyon sok hasonlóságot talált. 

Várjunk csak. Taylor Swift, az egy dolog, hogy a Folklore nevet használod, de még fekete nők logóját is lopkodod? Azért osztom meg ezt a történetet, hogy felhívjam a figyelmet arra a trendre, amikor nagy cégek vagy celebek másolják le kis üzletek, vállalkozók munkáját. Nem fogom hagyni, hogy ezt a nyilvánvaló lopást ne ellenőrizze senki. 

- írta. 

A Swiftet reprezentáló csapat rövid időn belül reagált a vádakra, és biztosította Rasoolt afelől, hogy azok a darabok, amelyeknél a 'the' szócska is a logóban szerepel, nem kerültek gyártásba és nem is küldték ki őket. Akik pedig ezeket a darabokat rendelték, értesítve lettek, hogy változtatást eszközöltek a feliraton. 

A gyors problémamegoldás láttán Amira is megnyugodott és írásban is megköszönte Taylor csapatának együttműködését:

Kommenteltem Taylor csapatának, hogy észleljék a kárt, amelyet a termékeik okoztak a TheFolklore nevű márkámnak. Úgy láttam, hogy Taylor erősen védelmezi a nők kreativitásához tartozó jogokat, és jó érzés volt látni, hogy a csapatával közös nevezőn vagyunk. 

- majd hozzátette, ügyvédeik már tárgyalnak arról, hogy a helyzetet megfelelőnek teremtsék.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Amira Rasool (@amirarasool) által megosztott bejegyzés,

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek