Starity

Miley Cyrus elmesélte, Liam Hemsworth volt az első férfi, akivel lefeküdt - de előtte már lányokkal is kísérletezett

2020. augusztus 15. 12:12   |   Szerző: Four

Jelenleg szingli az énekesnő, arról mesélt, hogyan alakult a kapcsolata volt férjével.

hirdetés

Miley Cyrus miután maga is megerősítette a hírt, hogy szakított Cody Simpsonnal, egy másik exéről is szót ejtett. 

Az énekesnő egy podcastben mesélt arról, hogy volt férje, Liam Hemsworth volt az első férfi az életében. Cyrus azt sem volt rest megosztani, hogy Liam volt az, aki elvette a szüzességét. 

Nem mentem el odáig egy fiúval sem, amíg 16 éves nem lettem... de végül úgy alakult, hogy hozzá is mentem ahhoz a sráchoz. Hazudtam, azt mondtam mindenkinek, hogy nem ő volt az első, hogy ne tűnjek lúzernek. 

- jelentette ki. 

És habár Hemsworth volt az énekesnő életében az első férfi, nem a színésszel volt először intim kapcsolata. 

Már jóval azelőtt, hogy a fiúk tetszettek volna, vonzódtam a lányokhoz. Amikor 11 vagy 12 éves lehettem, a barátnőim elkezdték mesélni, hogy miket csinálnak fiúkkal, én meg nem igazán értettem, szóval a legtöbb barátnőm végül velem jött össze. Az első alkalom, amikor valaha együtt voltam valakivel, az lány volt - kettő is. 

- osztotta meg Miley. 

Cyrus és Hemsworth 2009-ben, Az utolsó dal című film forgatásán találkozott, és 2012-ig se veled-se nélküled jellegű kapcsolatban éltek. A színész ugyan megkérte Cyrus kezét, ám egy évvel később szakítottak. 2015-ben újra összejöttek és három évvel később összeházasodtak, ám a frigy csak hét hónapig tartott. Cyrus ezután Kaitlynn Carterrel majd Cody Simpsonnal jött össze, utóbbival 10 hónapig járt együtt.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek