Starity

Miley Cyrus valószínűleg máris összeköltözött új szerelmével

2019. október 16. 14:02   |   Szerző: Four

Nemrég még Kaitlynn Carterrel volt igen szoros kapcsolatban, most Cody Simpson az új szerelem.

hirdetés

Miley Cyrus nemrég nyíltan felvállalta, hogy Cody Simpsonnal, Gigi Hadid volt pasijával jár, és úgy tűnik, egyre komolyabb a dolog. Az ausztrál származású zenész Miley Instagramja alapján gondosan látogatta, amikor az énekesnő kórházba került mandulagyulladással. Majd pedig Simpson posztjait olvasva a rajongók szerint egy Mileyról szóló szerelmes szám fog megjelenni hamarosan a fiútól. 

Legutóbb pedig Cody egy bizonyos "költözésről" készített instasztorit, amelyből sokan arra következtetnek, máris együtt lakik Cyrusszal. Ez azért is volna érdekes, mert korábbi szerelemével, Kaitlynn Carterrel azért szakított az énekesnő, mert elmondása szerint "túl gyorsan haladtak".

Simpson menedzsere azonban máshogy látja a dolgokat:

Korai még az egész, de a barátságuk hosszú időre nyúlik vissza, és mélyebb, mint azt az emberek gondolnák. Bár akkor találkoztak, amikor mindketten egy vadabb korszakukban voltak, ma már józanok, figyelnek az egészségükre, a munkájukra, és arra, hogy sok időt együtt tölthessenek. Ez nekem elég ideálisnak tűnik.

És míg Miley új szerelme oldalán teljesedik ki, addig érdekes módon Liam is egy fiatal, ausztrál színésznő mellett keresi a boldogságot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

361 Magazine (@361magazine) által megosztott bejegyzés,

 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek