Starity

Így néznek ki az Alkonyat szereplői ma – I. rész

2020. október 21. 13:01   |   Szerző: Glamster

Nyolc éve került mozikba a Hajnalhasadás második része: ez idő alatt sokat változtak a színészek.

hirdetés

Előző cikkünkben bemutattuk, hogy Stephenie Meyert kiket szánt volt a szereplők megformálása. Most pedig arról írunk, hogy az utolsó film forgatása után mennyit változtak a szereplők.

Az Alkonyat örökké beírta magát a poptörténelembe: a 2008-as bemutatót soha nem látott hisztéria övezte, az utolsó filmmel (2012) pedig végleg belopták magukat a rajongók szívébe.

Kristen Stewart (Bella Swan)

Lionsgate / Grazia

A színésznő arcra nem sokat változott, ám stílusra biztosan: rövid, „Miley Cyrusos” szőke hajjal hódít, és bejelentette, hogy a saját neméhez is vonzódik.

Robert Pattinson (Edward Cullen)

Lionsgate / GQ

A színész kisfiús mosolyából semmit nem vesztett, sikere pedig mondhatni töretlen: egyre komolyabb filmekben kap szerepet. Legutóbbi nagy fogása a Batman.

Taylor Lautner (Jacob Black)

Lionsgate / Instagram

Lautner arcra semmit nem változott. Napjainkban eljegyezte barátnőjét, és a testépítéssel foglalkozik. Utolsó megjelenése a képernyőkön 2016-ban volt. 

Nikki Reed (Rosalie Hale)

Lionsgate / Instagram

A világ legszebb nőjét eljátszani nem könnyű feladat volt, de Nikki Reednek sikerült. A filmek befejezése után áttért a földbarát foglalkozásokra: saját ruhamárkát dobott piacra, és nem mellesleg a Vámpírnaplók szívtiprójának fogadott örök hűséget. 2019-ben két sorozatban is szerepelt.

Kellan Lutz (Emmett Cullen)

Lionsgate / FBI: The Wanted

Kellan Lutz szép karriert futott be az Alkonyat óta: több filmben és sorozatban is szerepelt, 2020-ban pedig megjelent az FBI: Most Wanted c. sorozata.

Ashley Greene (Alice Cullen)

Lionsgate / Instagram

Karakteréhez hasonlóan Ashleyhez is közel áll a divat: Instagramon influencerkedik, közel kétmillió követőtáborral rendelkezik. Több filmje is forgatás alatt van: 2019-ben pedig feltűnt a Botrányban.

Jackson Rathbone (Jasper Hale)

Lionsgate / Instagram

Jackson az Alkonyat után zenélésben próbált szerencsét, és jó pár filmben feltűnhetett, 2021-ben újabbat látunk tőle. Három gyermeke édesapja lett, feleségével pedig ideális életet élnek.

Peter Facinelli (Carlisle Cullen)

Lionsgate / Instagram

A New York-i színész nagy sikert futott be szintén: számtalan filmben és sorozatban szerepet kapott. Jelenleg nyolc filmje vár megjelenésre. Napjainkban is aktívan élteti az Alkonyat tüzét, és tartja a rajongókkal a kapcsolatot.

Elizabeth Reaser (Esme Cullen)

Lionsgate / Instagram

A legkevesebbet talán Elizabeth változott: hasonló naívákat alakított a későbbiekben, mint az Alkonyatban. Leghíresebb projektjeihez tartozik az Ouija: A gonosz eredete film és A Hill-ház szelleme sorozat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek