Starity

Így néznek ki az Alkonyat szereplői ma – III. rész (Farkasok és Emberek)

2020. november 12. 19:07   |   Szerző: Glamster

Nyolc éve került mozikba a Hajnalhasadás második része: ez idő alatt sokat változtak a színészek. Nézzük a cikksorozat harmadik részét!

hirdetés

Cikksorozatunkat folytatjuk: nézzük, hogy néznek ki az Alkonyat szereplői ma!

Emberek

Michael Welch (Mike Newton)

Summit / Instagram

A 25 éves karrierje során már több mint 100 film tartozik a nevéhez. Az Alkonyat után még több sikeres darabban is feltűnt, ideértve a Z, mint zombit, a Lucifert, A nagy fogást, A bosszú angyalát és a Gyilkos elméket is. Két gyermek édesapja, és boldog házasságban él.

Christian Serratos (Angela Webber)

Summit / Instagram

Sikerre tett szert az Alkonyat után Christian: játszott az Amerikai Horror Sztoriban, Az amerikai tini titkos életében, ám legismertebb szerepe a The Walking Deadben alakított Rosita Espinosa volt. Most forgatják saját sorozatát, amelyben Selena Quintanilla bőrébe bújuk.

Justin Chon (Eric Yorkie)

Summit / Instagram

Eric Yorkie után több szerepe is volt a színésznek, mint A Zöld Sárkányok bosszújában és Halálosztagban nyújtott karaktere. Pár éve született meg kislánya, és most Dél-Koreában lakik.

Sarah Clarke (Renée Dwyer)

Summit / Instagram

Az amerikai színésznő legismertebb szerepe az Alkonyatban volt, mint Bella Swan édesanyja. Ám szerepelt A kiválasztottakban, az NCIS-ben, Harry Bosch – A nyomozóban és az Amerikai aranyifjakban is. Főként producerként dolgozik. Két kislánya született.

Gil Birmingham (Billy Black)

Summit / Instagram

A népszerű színész az Alkonyat után sem szomorkodhatott: ott volt A préri uraiban, a Wind Riverben, és a Szirénben is. A közösségi médián viszonylag aktív: új projektjeiről oszt meg posztokat.

Gregory Tyree Boyce † (Tyler Crowley)

Summit / Instagram

Gregory alakította Tylert az Alkonytban és innen is ismert, hiszen utána nem szerepelt más filmekben vagy sorozatokban. 30 éves korában elhunyt, feltehetőleg túladagolásban.

A farkasok

Chaske Spencer (Sam Uley)

Summit / YouTube

A farkasok alfája Chaske Spencer volt. Legismertebb szerepe szintén a szériához köthető, ám láthattuk őt A társdalomban, a Rejtjelekben és hamarosan a Vad indiánban is. Instagramon nem aktív, utoljára 2015-ben posztolt.

Tyson Houseman (Quil Ateara V)

Summit / Instagram

Jake egyik legjobb barátja Quil volt. A színész az Alkonyat széria után mindössze egy másik filmben szerepelt 2015-ben, ez a Feed the Devil volt ám ennek is mindössze 3.3 csillag értékelése van az imdb-n. Mindössze 2000 követője van Instagramon, ám a biójából megtudhatjuk, hogy nehiyaw előadó és designer napjainkban.

Kiowa Gordon (Embry Call)

Summit / Instagram

Kiowának már színesebb a repertoárja: jelenleg is dolgozik egy filmen, és eddig pedig láthattuk Az északi határvidékben és az Árnyfarkasokban. Instagram-oldalán olvastuk, hogy hét évvel ezelőtt megszületett kislánya, Kaili.

Alex Meraz (Paul Lahote)

Summit / Instagram

A forrófejű farkast Alex keltette életre. A színész viszonylag sikeres, többek között Gomezt alakította az Öngyilkos osztagban, és egy filmje most is forgatás alatt van. Közösségi médián látszólag nem aktív.

Booboo Stewart (Seth Clearwater)

Summit / Instagram

A cuki Sethet a még cukibb nevű Booboo játssza. 10 évesen kezdett színészkedni és azóta sem panaszkodhat: számtalan film és sorozat kapcsolódik a nevéhez, mint az X-Men, CSI, és Descendants (Utódok). Jelenleg 11 projektje áll készítés alatt. Instagramon kétmillió követője van, és legutóbb a Vulkan címlapján köszöntött vissza rajongóira.

Julia Jones (Leah Clearwater)

Summit / Instagram

A mufurc nővérke szerepére sok A-listás színésznőnek fájt a foga, ám végül Julia Jones volt a befutó. A színésznőt láthattuk a Wind Riverben (Gilhez hasonlóan), a The Mandalorianban, és a Dermesztő hajszában is.

Stephenie Meyert alkotásai ezen a linken elérhetőek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek