Starity

Így néznek ki az Alkonyat szereplői ma – II. rész

2020. október 30. 20:08   |   Szerző: Glamster

Nyolc éve került mozikba a Hajnalhasadás második része: ez idő alatt sokat változtak a színészek. Nézzük a cikksorozat második részét!

hirdetés

Előző cikkünket folytatjuk, nézzük, mennyit változtak az Alkonyat szereplői, amióta az utolsó film a mozikba került!

Cullen klán utolsó tagja:

Mackenzie Foy (Renesmee Cullen)

Lionsgate / Instagram

Renesmee-t, Bella és Edward szerelemgyerekét a rajongók által választott, akkori gyereksztár, Mackenzie Foy formálta meg. A színésznő most lett 20 éves, és azóta jó pár filmben feltűnt (Csillagok között), Instagramon pedig közel másfélmillió követője van.

Nomádok:

Rachelle Lefevre (Victoria)

Lionsgate / Instagram

Victoriánál volt egy csere: Bryce Dallas Howard alakította őt a Napfogyatkozásban, azonban a franchise első két részében Rachelle Lefevre-t láthattuk a vörös démonként. A színésznő számtalan projektben részt vett, Instagramon pedig 138 ezer követője van.

Cam Gigandet (James)

Lionsgate / Instagram

A bajkeverőt a helyes Cam Gigandet alakította, akit nem mellesleg a Díva filmből is ismerhetünk. Az Alkonyat óta volt néhány projektje, és jelenleg is két filmen dolgozik. A színész Instagramon is elérhető, igaz, nulla képet osztott meg eddig. Három gyermek édesapja.

Edi Gathegi (Laurent)

Lionsgate / CK Network

Laurent-t megformáló Edi Gathegi, aki majdnem megállapodott Irina mellett a filmekben, meglehetősen sikeres színészi pályát futott be. Láthattuk az Amerikai faterben, Feketelistában, Jay-Z mellett, Az utolsó akaratban és a Pimpben is. Jelenleg két filmje áll forgatás alatt.

Denali klán:

Christian Camargo (Eleazar)

Lionsgate / IMDB

Leghíresebb szerepe kétségtelenül az Alkonyatban volt, mint a Denali klán vezetője, ám azóta sem adta fel a színészkedést. A rajongók láthatták őt Mercutioként a Rómeó és Júliában (2014), Az Európa-rejtélyben, és a Londoni rémtörténetekben is.

Mía Maestro (Carmen)

Képfelirat

Az argentin színésznő már az Alkonyat előtt több nívós projektben szerepelt, azóta pedig a Botrány, Hannibál, és Nashville sorozatokban láthattuk. Instagramon is mérsékelt sikere van: 44 ezer követővel büszkélkedik.

Maggie Grace (Irina)

Lionsgate / Elrabolva 3 premier

Maggie Grace is aktívan színészkedik: idén még két projektje vár megjelenésre. Legsikeresebb megjelenései: a Fear the Walking Dead, Wall Street, és Elrabolva 3.

Casey LaBow (Kate)

Lionsgate / Instagram

A színésznő 2016-ban szerepelt utoljára a képernyőkön. Instagram profilja alapján hobbi modellkedik és aktivistaként szólal fel.

MyAnna Buring (Tanya)

Lionsgate / Instagram

A svéd színésznő nem adta fel karrierjével. Ismerősen csenghet a neve a Downton Abbey, Hivatali titkok és Vaják (Netflix) alkotásokból többek között. Instagramon szintén aktivistáként posztol többnyire.

Emberek

Billy Burke (Charlie Swan)

Lionsgate / Instagram

Talán azzal mindenki egyetért, hogy Charlie Swan jobbat érdemelt volna: Bella Swan édesapja volt talán a legreálisabb, és leglogikusabb karakter. Ami Billy Burkeöt illeti, az Alkonyat óta aktívan vállalt szerepet filmekben és sorozatokban (többek között: Zoo – Állati ösztön), és jelenleg is két sorozata vár megjelenésre.

Anna Kendrick (Jessica Stanley)

Lionsgate / Elle

A főszereplők mellett a másik legsikeresebb tag Anna Kednrick lett. A színésznőt senkinek nem kell bemutatni. Csak, hogy néhányat említsünk a munkákból, amelyekben részt vett: Tökéletes hang 1-3, Gyilkos páros, Egy kis szívesség, Trollok a világ körül, és Love life. 2021-ben két filmje van soron.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek