Starity

Justin Bieber és felesége porig alázott egy elvetemült Selena Gomez rajongót

2020. december 04. 15:03   |   Szerző: Glamster

„Szánni való egy teremtmény vagy” – írta a rajongóról Bieber, hogy a helyére tegye.

hirdetés

Justin Bieber és felesége, Hailey Bieber megtámadott egy Selena Gomez rajongót, miután a nő kampányt akart indítani ellenük. A 26 éves énekes megosztotta a videót, amelyben a feltehetőleg „Jelena” rajongó arról beszél, hogy Hailey Bieber live videójában kezdjék el a fanek írogatni, hogy „Selena jobb”.

Természetesen ez a viselkedés nem megengedhető, ám többen rámutattak a tényre, hogy a 40 éves rajongónak mentális problémái vannak és a legtöbben nem is foglalkoztak a háborgásával.

A Bieber pár azonban csípős üzenetet hagyott Instagram-sztorijukban. Justin a következő sorokat írta:

Ez a szánni való valami, ami embernek mondja magát, arra biztat másokat, hogy megtámadják a feleségemet, és közöljék, hogy a volt kapcsolatom jobb volt és a többi. Meg akartam ezt osztani veletek, így láthatjátok, mivel nézünk szembe nap, mint nap.

Nehéz a jobb embernek lenni és ignorálni ezeket, amikor azt a személyt akarják bántani, akit a legjobban szeretek. (...)

Hailey úgy fogalmazott, hogy próbál ilyen helyzetekben csendben maradni, hogy védje a családját és önmagát, de most már elege van a haragból és utálatból.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek