Starity

#AJÁNLÓ: 19. század Pletykafészekkel és Szex és New Yorkkal keverve: itt A Bridgerton család

2020. december 29. 12:12   |   Szerző: Glamster

Hatalmas sikernek örvend a Netflix új sorozata! 19. század Pletykafészekkel és Szex és New Yorkkal keverve: itt A Bridgerton család.

hirdetés
#AJÁNLÓ: 19. század Pletykafészekkel és Szex és New Yorkkal keverve: itt A Bridgerton család
Fotó: Netflix

2020. december 25-én jelent meg a Netflix új sorozata, amely egy nagy sikerű regényen alapszik. A Bridgerton család nyolc 19. századi testvérről szól, akik a nemesi rétegben forognak, és ott igyekeznek szerelmet találni az aktuális bálszezon alatt.

A sorozat már napok óta a legnépszerűbb kikapcsolódásnak számít a Netflixen: világszerte első helyen áll a top 10-en. Hazánkban ráadásul szinkronnal is elérhető lett, így semmi sem akadályozza a pihenést.

A regényt Julia Quinn írta, és nyolc része van. A sorozatnak már most, pár nappal később berendelték a folytatását, ami nem is meglepő, hiszen rajongók százezre várja majd.

A sorozat/regény egy 19. századi Gossip Girl fajta pletykálkodást mesél el a londoni elit társasági életéről. Itt, a pletyka forrását az ún. Lady Whistledown biztosítja, akinek kiléte még kérdéses, bár az évad végén utalnak rá!

A sorozat besorolása 16-os lett, amelyben közrejátszik a grafikusan bemutatott szexuális élet, ami leginkább a Szex és New Yorkra emlékeztet.

Aki egy könnyen kikapcsolódásra vágyik, gyönyörű ruhákkal és színes színvilággal, amely hasonlít egy könnyed délutáni beszélgetésre, annak érdemes belenéznie A Bridgerton család sorozatba.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek