Starity

Priyanka Chopra elárulta, mellműtétre akarták rábeszélni karrierje elején

2021. február 09. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő új könyvében elárulta, milyen borzasztó tanácsokat adott neki anno egy rendező.

hirdetés

Priyanka Chopra új, Unfinished című életrajzi könyve kapcsán mesélte el, milyen borzasztó tanácsot kapott karrierje elején. A színésznő elárulta, miután megnyerte a Miss World szépségkirálynői címet 2000-ben, egy rendező közölte vele, meg kellene műttetnie a melleit:

Rövid csevegés után a rendező/producer azt mondta, álljak fel és forduljak körbe előte. Megtettem. Hosszú ideig, keményen nézett, vizslatott. Azt javasolta, hogy csináltassam meg a melleimet, az államat, és legyen egy kicsivel több párnázottság a fenekemben. Azt mondta, ha színésznő akarok lenni, akkor meg kell csináltatni az arányaimat. Hozzátette, ismer egy jó orvost Los Angelesben, és el tud küldeni hozzá. 

- majd így folytatta a színésznő:

Megrökönyödtem, és kicsinek éreztem magam, amikor otthagytam a rendező/producer irodáját. Igaza volt, hogy csak akkor lehetek sikeres, ha ennyi testrészemet "megcsináltatom"? Eszembe jutott, hogy a médiában és a szakmában sokan "sötét bőrűnek" és "másmilyennek" jellemeztek, és arra gondoltam, talán az egész szakmából ki vagyok tiltva.

- mondta Chopra, aki elmondása szerint sokáig nem nagyon mert kiállni magáért, nehogy "nehéz természetűnek" titulálják, ma már azonban belátja, mennyire helytelen a szórakoztatóipar hozzáállása ezekhez a dolgokhoz.

Embed from Getty Images

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek