Starity

Megvan, milyen indokkal fogják kiírni Samanthát a Szex és New Yorkból

2021. február 12. 05:05   |   Szerző: Four

Meglepő indokkal fogják elmagyarázni Samantha távozását a sorozat rebootjából.

hirdetés

Kim Cattrall már a Szex és New York-filmek beharangozott, majd abbamaradt harmadik részét sem vállalta be, így aztán sejthető volt, hogy a sorozat rebootjában való szereplést is vissza fogja utasítani. 

A készítőknek pedig valahogyan bele kellett szőnie a történetbe Samantha távozását, amelyet - mint ahogy most kiderült -, meglepő módon oldottak meg.

A rajongók nagyrésze arra tippelt, hogy betegség indokával fogják kiírni a karaktert - ám ennél sokkal profánabb dolgot találtak ki: "elhalványult barátságra" hivatkoztak.

Mint ahogy a való életben is, az emberek jönnek és mennek. A barátságok elhalványulnak és újak kezdődnek. Szerintem ez nagyon jól mutatja az élet igazi állomásait. 

- nyilatkozta Casey Bloys, az HBO Max CCO-ja.

Nem azt próbálják mutatni, hogy a karakterek újraélik a harmincas éveiket. Ez a sztori az ötvenes éveikben járó nőkről szól, és olyan dolgokkal küzdenek meg, mint az ennyi idős emberek. Őszinte történetet próbálnak bemutatni a New York-i ötvenes nőkről. A barátok, akikkel a harmincas évediben voltál, nem biztos, hogy ott lesznek az ötvenes éveidben.

- tette hozzá. 

Sok rajongó azonban nem örül a döntésnek: a készítők ugyanis szerintük így azt sugallják, hogy Carrie, Miranda és Charlotte "kinőtte" Samanthát, aki sokak szerint egyszerűen elengedhetetlen, ha a sorozatról van szó.

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek