Starity

Hailey Bieber: "Azt szeretném, hogy mindenki kedveljen"

2021. április 01. 09:09   |   Szerző: Four

A modell elárulta, sokat kell dolgoznia a saját magának felállított elvárásain.

hirdetés

Hailey Bieber őszintén beszélt arról YouTube csatornáján, milyen hatások érték a közösségi média használata során. A modell Jessica Clemons pszichológussal készített videót, melyben elárulta, megijesztette a hirtelen jött médiafigyelem, amikor Justin Bieber barátnője majd felesége lett. Főleg az aggasztotta, hogy folyamatosan összehasonlították megjelenését más hírességekkel.

Amikor ennyi ember "vadászik" rád ugyanazokkal a dolgokkal kapcsolatban, akkor ez elkezdi befolyásolni a gondolkodásodat is. Megkérdőjelezel mindent, és azt hiszed ' van valami, amit mindenki lát, csak én nem?'

- mondta. Hailey hozzátette, a Twitterrel különösen meggyűlt a baja:

Már nincs is Twitterem, mert egyszer sem volt úgy, hogy ne éreztem volna azt, nagyon mérgező környezet. Már az app megnyitásának gondolata is olyan idegességet okoz, hogy hányingert érzek.

- azóta megpróbál egészségesebb viszonyt fenntartani a közösségi médiával, de mint ahogy mondta, sokat küzd vele:

Azt szeretném, hogy mindenki kedveljen, ezen dolgoznom kell még. Azt hiszem, ha egy dolgot leszűrtem ebből az egészből az az, hogy ne érezzem úgy, bárkinek is tartozom bármiféle magyarázattal. (...)

A modellnek Justin Bieber sokat segített ebben:

Nagyon sokat segített, ezt el kell ismernem. Sokkal régebb óta csinálja ezt az egészet, sokkal komolyabb szinten. Az élet jobb így.

- mondta Hailey.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek