Starity

Megjelent az UEFA EURO 2020 hivatalos dala

2021. május 14. 19:07   |   Szerző: Glamster

Martin Garrix Bonóval & The Edge-dzsel hozta el nekünk a We Are People dalt.

hirdetés

A Sony Music Netherlands ma bejelentette az UEFA EURO 2020 hivatalos dalát, a ‘We Are The People’-t Martin Garrix-től, Bono és The Edge közreműködésével. 

Több mint egy év várakozás és titkolózás után, a dal végre letölthető, és elérhető minden digitális platformon.

A szerzemény három éven át készült, és Garrix már a korai alkotói folyamat során is úgy gondolta, hogy Bono hangja tökéletesen illene a ‘We Are The People’-be. Az elképzelése valóra is vált, mikor Bono, és a U2-ból ismert zenésztársa, The Edge elfogadta a dalban való közreműködést. A kollaboráció sokban továbbfejlődött Bono szövegeivel és melódiáival, valamint The Edge gitárjátékával, amelyek együttes hatására tökéletesen kivehető mindegyik előadó védjegye a dalban.

Martin Garrix:

A világ egyik legnagyobb sportrendezvényére írni egy dalt Bono-val és The Edge-el hihetetlen élmény volt. Nagyon büszke vagyok a közösen alkotott végeredményre, és már izgatottan várom, hogy ezt végre meg is oszthassuk a világgal.

A ’We Are The People’ arra emlékeztet minket, hogy egy dal szólhat a kihívásokról, amelyekkel napjainkban a világ szembenéz, és mégis megpróbálhat egy egységes választ adni. Mondhatni egy himnusz, amelynek sorait mind énekelhetjük majd, bárhonnan is jöttünk, de legfőképp Európában, ahova a mérkőzések miatt a világ figyelme összpontosul majd. A ’We Are The People’ igyekszik visszaadni mind azt a pozitivitást, reményt és elszántságot, amire egy csapatnak szüksége lehet a sikerhez, illetve igyekszik a közösség érzetet is erősíteni, amely tökéletesen illik az UEFA EURO 2020 témájához, ami nem más, mint: az összetartozás. Most először az EURO történetében, a mérkőzések az egész kontinens területén játszódnak majd, amely kiválóan szemlélteti az itteni összetartozást.

A hivatalos dal mellett Garrix a hivatalos bevonuló és közvetítési zenéket is megírta a bajnokságra. A 25. születésnapján nyilvánosságra hozott szám tanúskodik mindarról, amit eddigi karrierje során a zeneiparban elért. 1992 óta minden UEFA Európa-bajnokságnak van saját hivatalos dala, olyan előadóktól, mint Nelly Furtado, Simply Red vagy Enrique Iglesias.

A hosszas várakozásnak nemsokára vége, és nagy örömmel leplezhetjük le az UEFA EURO 2020 hivatalos dalát, a ’We Are The People”-t, amelynek elkészítésén a világszerte elismert előadók, Martin Garrix, Bono és The Edge dolgoztak együtt

– nyilatkozta az UEFA marketing igazgatója, Guy-Launter Epstein.

Mind a futballnak, mind pedig a zenének megvan az ereje az emberek összekovácsolására. Mindkettő a szenvedély és az érzelmek vektora, és együtt tovább fokozzák a szurkolók ünnepi hangulatát, illetve nagyobb közönségeket érnek majd el. A sztárokkal teli szupercsapat dalával legalábbis biztosak vagyunk benne, hogy ezt a hatást fogjuk elérni.

Az UEFA EURO 2020 most először a bajnokság történelmében, a teljes kontinens területén zajlik majd, összesen 11 város ad majd otthont a rendezvénynek. Amszterdam, Baku, Bukarest, Budapest, Koppenhága, Glasgow, London, München, Róma, Szentpétervár és Sevilla fogja vendégül látni a meccseket a nyár folyamán, a római Olimpico Standionból indulva, 2021. június 11-én, ahol a török csapat mérkőzik majd meg az olasz válogatottal. A döntőnek pedig, a londoni Wembley Stadion ad majd otthont, 2021. július 11-én.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek