Starity

Három kiemelkedő album egy napon

2021. május 22. 18:06   |   Szerző: eszti136

A tavasz utolsó előtti péntekét számos előadó tűzte ki új lemeze megjelenésének dátumául, így feltétlenül meg kell említenünk néhányat közülük.

hirdetés

Olivia Rodrigo – SOUR

A mindössze tizennyolc éves Oliviát sokan ismerhetik a képernyőről, ahol színészi tehetsége mellett énekhangját is többször megcsillogtatta már. A lány úgy tervezte, hogy idén kiad egy EP-t, melyen a nagysikerű drivers license is szerepelt volna, viszont végül úgy döntött, hogy a kislemez helyett debütáló albumán dolgozna. A SOUR május 21-én, péntek reggel lett közzétéve egy tizenötperces videó kíséretében a YouTube-on, melyben az énekesnő többet elárul a lemez hátteréről, felsorolja bizonyos alkalmakhoz illő kedvenc dalait, illetve a mindennapokból merített rajongói kérdésekre is választ ad. Az albumot ide kattintva meghallgathatod.

P!nk – All I Know So Far: Setlist

Az énekesnő legújabb korongja a 2019-es turnéján felvett, élőben előadott dalokat tartalmazza, mely koncertshow a Beautiful Trauma című albumának tiszteletére lett megszervezve. A friss lemez címét All I Know So Far dala ihlette, mely még korábban, május 7-én lett publikálva. Rajongói nagy örömére, a dallistán megtalálható tízéves kislányával előadott duettje, a Cover Me in Sunshine is, továbbá az énekesnő beszéde, melyet az MTV Video Vanguard Award díjátadón mondott el. A lemeznek különlegessége, hogy a Pink előbb említett 2019-es turnéjáról szóló dokumentumfilmmel hozható kapcsolatba, mely szintén ezen a napon jelent meg. Az albumot ide kattintva hallgathatod meg.

Twenty One Pilots - Scaled and Icy

Három évvel a nagy sikernek örvendő Trench megjelenése után, a duó újra jelentkezett egy albummal, mely a Scaled and Icy címet kapta. A világjárvány ideje alatt Josh és Tyler az ország két végéből dolgoztak össze, hogy megalkothassák új dalaikat, melyek szövege mögött a pandémia okozta szorongás, bizonytalanság és kétségek állnak. A korábban már megjelent Shy Away, Choker és Saturday mellett hét további szám is helyet kapott a dallistán, melyeket a fiúk az album megjelenésének napján tartott online rendezvényen fognak feltételezhetően előadni. Az említett eseményre ezen a linken tudsz jegyet vásárolni, az albumot pedig itt hallgathatod meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek