Starity

Sterling Knight beszél Demi állapotáról

2010. november 20. 12:12   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sterling Knightot és Demi Lovatót összeköti a munka: mindketten főszereplők, és szerelmespárt alakítanak a Sonny with a Chance című Disney-sorozatban. Azonban nemcsak kollégák, hanem nagyon jó barátok is.

hirdetés
Sterling Knight beszél Demi állapotáról

Mostanra már bizonyára az is tud Demi Lovato betegségéről, aki egyébként nem akart volna. Tudjuk, hogy szanatóiumba vonult és segítséget kért, s korábbi állításokkal ellentétben kiderült (a rajongók nagy örömére), hogy nem kokainfüggőségben szenved. Nemrég az is kiderült, hogy sajnos a fiatal csillag kénytelen szanatóriumban tölteni az ünnepeket, valamint az is, hogy nem tér vissza műsorába, a Sonny with a Chance című Disney-produkcióba.

Érthető módon mindenki aggódik Demiért, és valószínűleg ezt csak tovább növeli az, hogy nem tudjuk, mi okozta betegségét, vagy hogy egyáltalán miben szenved. Két legjobb barátnőjét, Selena Gomezt és Miley Cyrust tudniillik hiába fagatták Demi hogylétéről, nem beszéltek róla. Most azonban megszólalt a 18 éves lány egyik legjobb barátja, aki egyben a munkatársa is már évek óta: Sterling Knight.

Sterling alakítja a már említett Sonny with a Chance-ben Chadet, a bunkó, egoista, sikeres és jóképű fiút, aki a második évadban Sonnyval (Demi karakterével) kezd járni. A két sztárt a való életben is próbálták összeboronálni, de mindig kijelentették: ők csak barátok. Sterlinget végül addig faggata az E!Online, míg el nem árult valamit Demi állapotáról:

„Jobban érzi magát. Jó kezekben van. Voltam már nála többször is, de nem akartam túlságosan zaklatni, mert azt szeretném, hogy pihenjen. Megérdemli. Tudom, hogy őt sokáig agyonhajszolták. Remélem, hogy erős marad, és felépül mihamarabb. Meg tudja csinálni! Nem tudom, miért csinálták ezt vele, de ezt csírájában el kellene fojtani, mielőtt késő lesz! Ő egy igazi energiabomba volt, de egy idő után túl elfoglalt lett, és többet vállalt, mint amire bármelyik emberi lény képes lenne, nemhogy egy 17–18 éves lány! De az nagyon jó, hogy kezeltetni akarja magát. Egyébként nem értem, miért kell találgatni vele kapcsolatban. Majd ő elmondja, mi baja, ha olyan állapotban lesz!”

Arra a kérdésre, mit szól ahhoz, hogy Demi nem tér vissza a SWAC-be, csak annyit kívánt mondani: „Ez még nem biztos, de ahogy neki jobb.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek