Starity

Demi Lovato szanatóriumban tölti az ünnepeket

2010. november 19. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eddig úgy volt, hogy a 18 éves csillag a családjával otthon, Texasban tölti az ünnepeket, de Demi állapota még nem sokat javult, ezért sajnos a szanatóriumban kell karácsonyoznia.

hirdetés
Demi Lovato szanatóriumban tölti az ünnepeket

Eddig arról szóltak a hírek, hogy a Sonny, a sztárjelölt sztárját kiengedik a szanatóriumból, ameddig az ünnepek tartanak, csak sajnos a dolgok nem így alakultak. Minap a Disney-üdvöske szóvivője állt ki kamera elé, és beszámolt a történtekről.

Demi Lovato szóvivője csak ennyit mondott a médiának: „Demi még nincs olyan állapotban, hogy hazaengedjék! Sok meghívót kapott ilyen-olyan hollywoodi bulikba, és higgyétek el, ő szívesen menne, de tudja, hogy az most fontosabb, hogy mielőbb meggyógyuljon, és új erővel térjen vissza.”

Szerencsére Demi családja végig ott lesz mellette, és az ünnepeket is együtt fogják tölteni. Sajnos azt még senki sem tudja, hogy Demi mikor fog kijönni a kórházból, talán még ő sem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek