Starity

Gyűlölök és szeretek: szexi sikerkönyv adaptációjában szerepel Lucy Hale

2021. július 13. 10:10   |   Szerző: Glamster

A The Hating Game avagy a Gyűlölök és szeretek adaptációja hamarosan érkezik a mozikban Lucy Hale-lel és Austin Stowell-lel.

hirdetés
Gyűlölök és szeretek: szexi sikerkönyv adaptációjában szerepel Lucy Hale
Fotó: A kép csak illuszráció

Lucy Hale egy nevéhez illő karaktert kapott: ő fogja alakítani Lucy Hutton-t a Gyűlölök és szeretek (a The Hating Game) adaptációjában. A film alapjául szolgáló regényt Sally Thorne írta.

A forgatások 2020. november 21-én kezdődtek meg. A másik főszerep Austin Stowell-nél landolt, aki Joshua Templemant kelti életre.

A sztori a következő:

Lucy Hutton és Joshua Templeman ki nem állhatják egymást. Nem csupán ellenszenvesek egymásnak. Nem épp hogy csak megtűrik egymást. Hanem gyűlölik a másikat. Az sem okoz nekik problémát, hogy ki is mutassák az érzéseiket egy sor rituális, passzív-agresszív játékon keresztül az irodában, ahol egy kiadó társigazgatóinak asszisztenseiként egymással szemben ülve dolgoznak. Lucy nem érti Joshua karót nyelt, ideges, aggályoskodó hozzáállását a munkához. Joshua pedig egyértelműen nem tudja hova tenni Lucy hóbortos ruháit, különcségét és túlzott derűlátását.

Most ugyanazért az előléptetésért versenyeznek, és elszánt küzdelmüket immár semmi sem fékezheti meg. Lucy nem hajlandó meghátrálni, annak ellenére sem, hogy legújabb játékuknak álmai munkája lehet az ára…

Ám pont amikor a köztük lévő feszültség a tetőpontjához közeledik, Lucy rájön, hogy talán nem is utálja a férfit. És talán a férfi sem utálja őt.

Vagy lehet, hogy ez is csak egy újabb játék?

Ismerd meg izgalmas szabályait! (Könyvmolyképző.hu)

A film Instagram-oldala pedig most számolt be arról, hogy még ebben az évben láthatjuk a romantikus történet kibontakozását.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek