Starity

Mark Wahlberg szerint kínszenvedés volt számára a hízókúra

2021. július 16. 19:07   |   Szerző: Four

Pár hét alatt kellett nagyon nagy súlyt felszednie a színésznek, nem volt egyszerű.

hirdetés

Mark Wahlbergről már korábban is bejárták a világsajtót azok az elképesztő fotók, amelyen az látszik, hogy pár hét alatt mennyit szedett fel a sztár. 

A színész új filmje, az eddig "Stu" munkacímű produkció miatt vállalta be a tortúrát, és ahogy Jimmy Fallon műsorában mondta, anyagilag is érintett volt abban, hogy minél hamarabb elkészüljön a produkció. Mivel csak egy hónap állt rendelkezésére a forgatásra, két hét alatt napi 7 ezer kalóriát, majd újabb két hét alatt napi 11 ezer kalóriát kellett magához vennie. 

És bár a készülő projekt előtt még bizakodva nyilatkozott és alig várta, hogy bármit megehessen - utólag kijelentette, számára nehezebb volt, mint fogyni:

Körülbelül egy óráig volt élvezetes. Ha súlyt kell leadnod, akkor összeszorítod a fogad és valahogy kibírod - egyszerűen nem eszel és sokat edzel. De ebben az esetben akkor is enned kell, ha tele vagy. Evés után megint enned kell, háromóránként csináltam. Nem volt vicces.

- mondta Mark, aki a saját életkorát is számításba vette a procedúra előtt.

Ha lelassul az emésztésed, akkor még nehezebb lesz az egész. Hat éve meg akartam csinálni ezt a filmet - de csak 30 napunk volt leforgatni. Így aztán nagyon akartam, hogy létrejöjjön.

- mondta.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek