Starity

Ha sokat szeretnél sírni, ne hagyd ki az Egy szobalány vallomását a Netflixen

2021. október 03. 13:01   |   Szerző: Glamster

Igaz történet alapján készült el az Egy szobalány vallomása. Egy 25 éves édesanya az éjszaka leplen alatt próbál elmenekülni gyermekével részeges párja elől.

hirdetés

A Netflix új minisorozata, A szobalány vallomása egy írónő, Stephanie Land emlékirata alapján készült. A show-ban láthatjuk, ahogy egy fiatal anya elmenekül bántalmazó párkapcsolatából, és takarítónőként vállal munkát, hogy szebb jövőt építhessen saját magának és a kislányának. 

Főszerepben olyan nevekkel találkozhatunk, mint Billy Burke, Andie MacDowell, Margaret Qualley és Nick Robinson. Érdekesség, hogy Margot Robbie is executive producer volt John Wells mellett.

A 10, körülbelül 55 perces részben pedig igazán együtt tud a néző érezni a fiatal anyával, Alexszel, aki egész életét egy burokban élte, mondhatni hátrányos körülmények között. A sorozat varázsa talán abban rejlik, hogy minden karakter okosan volt kidolgozva, így még a bántalmazó férfit, Sean-t is lehet sajnálni a maga módján.

Annyi biztos, zsebkendőre szükség lesz, ahogy Alex küzdelmét figyeli az ember. Arra azonban érdemes felkészülni, hogy amikor egyet előre lép, rövid időn belül biztosan hamarosan kettőt hátra is fog. Így lett igazán életszerű és igazi A szobalány vallomása.

A szobalány vallomása elérhető szinkronosan a Netflix kínálatában 2021. október 1-jétől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek