Starity

Nina Dobrev így emlékezett vissza a Vámpírnaplókban viselt outfitjeire

2021. november 09. 17:05   |   Szerző: Four

A színésznő hosszú ideig volt a Vámpírnaplók egyik főszereplője, így gondolt vissza a sorozatban viselt ruhákra.

hirdetés

Nina Dobrev korábbi munkái során hordott outfitjeit idézte vissza a Glamour videójában. A színésznő természetesen a Vámpírnaplókban viselt szettekről is mesélt, elmondása szerint egyik kedvenc epizódja volt az, amikor először játszhatta Katherine-t:

Ebben az epizódban játszhattam először Katherine-t. (...) Amikor Katherine lehettem, könnyen rátaláltam a karakterre, megtestesíthettem őt. Annyira máshogy néztem ki: az öltözködés az 1800-as éveket idézte, nagyon apró fűzőket viseltünk, és nagyon szorosra is húzták meg. Hihetetlenül vékony derekam volt, főleg a hatalmas szoknyához hasonlítva. (...) Annyira szép volt, de nagyon kényelmetlen is. Vicces, hogy visszanézel dolgokat, és azt érzed: milyen jól elvoltunk, aztán eszedbe jut, hogy várjunk, nem kaptam levegőt!

Majd Elena szurkolói egyenruhájáról is beszélt:

A következő outfit a negyedik évadból van. Ez volt a pompomlány-szerkóm, ami évről-évre változott. Emlékszem, az első évadban egy rövid croptop volt miniszoknyával, aztán ahogy teltek az évek, nem emlékszem miért, de megváltoztatták. Lehet, hogy miattam. Valószínűleg jeleztem, hogy már nem akarom mutogatni a hasamat. Így aztán hosszabbra szabták. A szurkolói jeleneteket valamiért mindig a tél közepén, Atlantában forgattuk. Ezekben az aprócska outfitekben kellett lennünk kint a hidegben, és én majd' megfagytam. 

És összegezte azt is, hogyan vált Elena naiv fiatal lányból felnőtt nővé:

A karakterem egy nagyon naiv, őzikeszemű gyerekként kezdte. Egy fiatal lány volt, aki elvesztette a szüleit, és végigélt egy traumát. Aztán megkeményedett, felnőtt, megtalálta a szerelmet - elveszítette a szerelmet, sok barátot is. A karakterem meg is halt párszor, azt hiszem, aztán visszatért, aztán vámpír lett... sokminden történt. 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek