Starity

A 9 éves áldozat családja inkább nem kér Travis Scott pénzéből

2021. november 30. 16:04   |   Szerző: Four

A rapper felajánlotta, higy kifizeti a kisfiú temetését, a hozzátartozók azonban elhatárolódtak a dologtól.

hirdetés

Immár 10 halálesetért felelős Travis Scott tragikus kimenetelű koncertje, és a 9 éves Ezra Blount is az áldozatok között van. Mint ahogy azt korábban írtuk, a kisfiú az édesapjával ment el a koncertre, ám amikor a tömeg folyamatos nyomása miatt az apuka elveszítette eszméletét, a kisfiú elveszett az emberek között, és súlyos sérüléseket szenvedett majd a kórházban elhunyt.

Scott már korábban kijelentette, hogy kifizeti az áldozatok temetésének összegét, ám Ezra családja határozottan visszautasította a rapper ajánlatát.

A család ügyvédje szerint a közeljövőben a rapper köteles tisztelni a tényt, hogy az ő elkeseredése nem hasonlítható össze azzal a tragédiával, amely a Blount családdal történt. 

Az ügyvéd azt is hozzátette, hogy Scott csapata többször is indítványozta, hogy személyesen találkozzanak, amelyet a család szintén elutasított.

Nagyon határozottak voltunk a kérdésben. Minden tisztelettel, de nem. Ez nem egy fotóznivaló történet. Ez egy "ki a felelős és miért"-típusú nyomozás, és [Scott] ott van a lista elején.

- mondta az ügyvéd.

 

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek