Starity

Gigi Hadid egyik gyerekkori barátnőjének fürdőruhamárkáját reklámozza

2022. április 26. 15:03   |   Szerző: Four

A modell örömmel mondott igent a Frankies Bikinis nevű cég felkérésére.

hirdetés

Gigi Hadid örömmel mondott igent egyik gyerekkori barátnője, Francesca Aiello felkérésére, aki fürdőruhamárkát alapított Frankies Bikinis névvel. Gigi és Francesca közösen álmodták meg a márka új kollekcióját:

A kollekciót teljes egészében a család, a nosztalgia és az emlékek ihlették. Gigi szerette volna, hogy legyen benne valami különleges, amely az anyaságra emlékezteti. Mindkettőnk anyukája nagy szerepet játszik az életünkben, Gigi maga is édesanya, így aztán fontos volt, hogy ezt megmutassuk.

- mesélte Aiello, akivel a modell együtt gyerekeskedett Pennsylvaniában. Érdekesség egyébként, hogy Aiello márkája gyártja azt a pink bikinit, amely az Eufória című sorozat kapcsán nagyon népszerű lett. 

Frank és én hosszú ideje, már a karrierünk berobbanása előtt is barátok voltunk. Szurkoltunk egymásnak, így aztán az, hogy együtt tervezhettünk és fotózhattunk egy kollekciót (a másik gyerekkori barátunkkal, a fotós Alana O'Herlihy-vel), egészen szürreális. 

- mesélte Gigi.

A modellt az utóbbi időben más miatt is ünnepelhették: nemrég töltötte be 27. életévét, a partin pedig számos híres barátnője is részt vett.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek