Starity

Blake Lively így mesélt lenyűgöző vörös szőnyeges outfitjeiről

2022. május 10. 18:06   |   Szerző: Four

A színésznő a Life in Looks rovat vendége volt a Vogue magazinnál, így mesélt ruháiról.

hirdetés

Ezúttal Blake Lively mesélte el élményeit a Vogue "Life in Looks" rovatában, ahol emlékezetes outfitjeiről mondott néhány érdekességet. 

Egészen az egyik első vörös szőnyeges eseményétől kezdve (a Négyen egy gatyában premierje) a cannes-i filmfesztiválon viselt elegáns estélyiken át a Met-gáláig mindenféle outfit szóba került. 

Lively elmondása szerint sosem dolgozott stylisttal, mert ő maga szereti kiválogatni az öltözékét, és nagyban befolyásolja a stílusát például az is, hogy milyen film preimerjére megy. Az Egy kis szívesség című filmjének több bemutatóján is Paul Feig rendező ruhái inspirálták, és gyakran volt, hogy egyforma szettben jelentek meg. 

Ékszertervezője, Lorraine Schwartz pedig a legtöbb eseményen kisegíti pár különleges darabbal: az idei Gem Awardsra menet például egy Schwartztól kért sárga gyémántot varrt Blake a ruhájára. 

Betty Buzz nevű italmárkája reklámplakátján pedig férje, Ryan Reynolds ruháit vette kölcsön:

Ha New Yorkban kocsikázol, mindenfelé láthatsz teherautókat az arcával, az Aviation-üveggel [Reynolds gint forgalmazó márkája] a kezében. Azt gondoltam, milyen vicces lenne, ha meglepném őt azzal, hogy az én arcom van az egyik autón. Így aztán nézelődtem a gardróbjában, és kiválasztottam a kedvenc kabátját, a farmerját és egy pólóját. Ugyanabban a székben ülök [a képen], mint ő, ugyanabban a pózban. De eddig az emberek nem tudták, hogy tényleg a ruháit viseltem.

- mesélte. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek