Starity

Miért válasszunk fémszekrényt tároláshoz, öltözködéshez?

2022. június 18. 17:05   |   

Egy iroda berendezésekor mindenki a hagyományos irodabútorokra gondol - íróasztalra, forgószékre -, pedig zárható fémszekrényekre is szükség van. Legyen szó hivatalos iratok biztonságos megőrzéséről, takarítószerek tárolásáról vagy öltözködésről: a fémszekrények minderre megoldást nyújtanak.

hirdetés
Miért válasszunk fémszekrényt tároláshoz, öltözködéshez?

Zárható fémszekrény öltözőkbe

Az ipari létesítményekben, csarnokokban, üzemekben, ahol sok ember dolgozik, minden bizonnyal szükség van öltözőszekrényre. Az ilyen helyeken, ahol a biztonság elsődleges szempont, a legjobb egy Z-ajtós zárható fémszekrény, amit az Office Plaza irodabútor webáruház öltözőszekrényei közül érdemes megrendelni, hiszen itt mennyiségi kedvezmény is kérhető.

Egyik legnépszerűbb termékük a PROJECT Z6 NEW Z-ajtós fémszekrény, amely egy modern és helytakarékos megoldás, hiszen körülbelül 1 méter széles csak, mégis 6 ember számára biztosítja a ruhák kényelmes tárolását. Akasztós és polcos résszel is rendelkezik, eltehető ide kabát, cipő, táska is. Zárható, de a perforált ajtók intenzív szellőzést tesznek lehetővé.

Anyaga első osztályú acél, erős, masszív, és ami a lényeg: egyszerűen karbantartható. Mivel lábakon áll, alatta is könnyű takarítani. 

Az Office Plazánál egyedi színben is kérhető, és további extrák is rendelhetők hozzá, például ülőpad vagy vízálló cipőtálca.

Fémszekrények tároláshoz

Egy irodában azonban nem csak öltözködéshez javasolt fémből készült szekrényt választani. Nagyon gyakran van szükség olyan anyagok tárolására is az üzemekben, melyeket jobb biztonságos helyre elzárni. Ilyenek lehetnek például a folyékony tisztítószerek, mosószerek, de akár a mérgező vegyszerek is, például egy mezőgazdasági üzemben.

A zárható fémszekrények egyrészt megvédik a bennük elhelyezett dolgokat a sérülésektől, külső behatástól, másrészt megakadályozzák, hogy azok illetéktelenek kezébe jussanak. Munkavédelmi szabályok betartása mellett kell elraktározni sok olyan terméket, amely veszélyes lehet, ha más idegen anyaggal érintkezik.

A fémszekrényekbe tehetők még szerszámok is, melyek a munkavégzéshez szükségesek. Sok olyan gyár van, ahol a munkások az általuk használt eszközöket nem viszik haza, hanem az erre kijelölt helyen, elzárva tárolják.

Biztonságos fémszekrények irattároláshoz

Még egy nagyon fontos helyen kapnak szerepet a fémszekrények: a főnöki irodákban, ahol a fontos iratok őrzése a cél. Az irodai tárolószekrényekbe mappák, dossziék sokasága eltehető. 

Ha teljesen biztonságos módon szeretnénk tárolni az iratokat, és sokáig megőrizni őket, akkor a faszekrény helyett érdemesebb tűzbiztos fémszekrényt választani. Bár ez nem olyan mutatós, kecses, mint egy szép irodabútor, de nagyon praktikus. 

Legyen szó tehát öltözködésről, tárolásról, a fémszekrények biztos megoldást nyújtanak az ilyen helyzetekre is! Ezekre a bútorokra is gondoljunk, mikor eljön az ideje az irodahelyiség berendezésének!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek