Starity

Vicces mémsorozat készült sztárokról és állati hasonmásaikról

2022. június 28. 17:05   |   Szerző: Four

Egy német digitális kreátor készített képsorozatot sztárokról és rájuk elképesztően hasonlító állatokról.

hirdetés

Thomas Pohl, egy 40 éves stuttgarti művész vicces képösszeállításokat és illusztrációkat készít Instagram-oldalára, és számos követője mellett a Bored Panda is felfigyelt a 'suckertom' felhasználónevű illetőre.

Pohl egyik legnépszerűbb posztja az "Isn't that?... oh never mind" ("Ez nem?... oh, mindegy") című mémsorozat, amelyben sztárokat és rájuk hasonlító állatokat szerkesztett össze. 

A művész elmondása szerint eleinte egyáltalán nem tudatosan készítette a vicces képeket: minden úgy kezdődött, hogy szülinapi üdvözlőkártyákat csinált a barátainak, egyikük pedig azt mondta Thomasnak, van fantázia abban, amit eleinte csak szórakozásból szerkesztgetett. Mindez 2016-ban volt, Pohl pedig azóta is gyártja oldalára a különböző mémeket és fotókat.

Egy 40 éves német digitális kreátor vagyok, mémeket, kollázsokat, illusztrációkat és rövid videókat/animációkat gyártok. (...) Hogy őszinte legyek, nincs semmilyen különösebb oka annak, hogy vicces celebképeket gyártok. Számomra egyszerűen csak nagyon szórakoztató celebeket vagy híres filmjeleneteket kombinálni vicces vagy fura kontextussal, ennyi az egész. Persze nagyon menő, amikor megosztják a tartalmaimat, mint Norman Reedus a The Walking Deadből, ő pár hete Twitteren megosztotta egy sorozatomat. Az elképesztő volt!

A művész egyelőre nem tervezi, hogy leállna a tartalomgyártással:

Amíg vannak ötleteim ebben a témában... de azt is el kell, hogy mondjam, hogy nem csak celeb-témában alkotok, ez attól függ, milyen irányba visz a koncepció vagy az ötleteim.

Pohl így aposztrofálta a munkáját:

Mindig azt mondom másoknak, hogy egyszerűen csak fura, vicces, csavaros dolgokat alkotok, hogy szórakoztassam egy kicsit az embereket... se több se kevesebb. Van a munkámnak hozzáadott értéke vagy nagy hatása más emberekre? Nem tudtam ezt a kérdést megválaszolni a múltban. 

- nyilatkozta a művész, majd hozzátette ez nemrég megváltozott benne. Egy alkalommal egy nő, aki követte a munkásságát és megosztotta a képeit, egy kórházi kezelés közben írt neki, megköszönve Thomas alkotásait, amelyek mosolyt csaltak az arcára a nehéz időszakban

Nem tudok többet mondani ennél, szerintem az ilyen üzenetek nagyon megérintik az embert.

- mondta. 

 

 

 

 

 

via BoredPanda 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek