Starity

Yolanda Hadid most először posztolt a Zayn Malik-botrány óta

2022. augusztus 01. 22:10   |   Szerző: Four

Gigi, Bella és Anwar Hadid édesanyja hosszú hónapokat hagyott ki a botrány után.

hirdetés

Yolanda Hadid visszatért Instagramra - írja a BuzzFeed. Az asszony hosszú hónapokig nem posztolt a felületre, egészen pontosan azt követően, hogy kirobbant egy botrány közte és Gigi akkori szerelme, Zayn Malik között. 

Tavaly Yolanda és Zayn tettlegességig fajuló vitájától volt hangos a sajtó, amelynek a vége az lett, hogy Gigi és a Zayn kislánya, Khai érdekében a felek úgy döntöttek, próbálják nem kiteregetni a szennyest és inkább barátokként intézni a további teendőket. (Ennek ellenére úgy tudni, hogy Giginek több vitája is volt az édesanyjával, mert ragaszkodott hozzá, hogy Zayn a kislány életében maradhasson.)

Yolanda 9 hónap után most újra elkezdett posztolni, máris egy hosszabb írást tett ki:

9 hónap közösségi média-szünet után itt az ideje, hogy újraértékeljem az életem. Az édesanyám elvesztése után depresszióval küzdöttem, amelyet az követett, hogy visszaestem a lyme-kórba... Az érzelmi nyomás és a gyász komoly hatással volt az immunrendszeremre, és a telefonfüggőségem se segített: túl sok időt vett el attól, hogy megéljem az életem. (...) Csodálatos volt az újrakezdés, itt az ideje, hogy leszokjam arról, hogy ötvenszer kézbe veszem a telefonom. Tanulom, hogy magamra koncentráljak, az egészségemre és arra, hogy megéljem a pillanatokat. Az idő lelassult és sokkal nyugodtabbnak tűnik, több időm van hogy leüljek és tényleg elolvassak egy lönyvet, hogy újra találkozzak emberekkel, és ami a legfontosabb, hogy a családommal legyek. Izgatott vagyok, hogy visszatértem, és kiváncsi vagyok, ti mivel foglalkoztatok.

- írta Hadid. 

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek