Starity

Christina Aguilera nem terhes

2010. november 29. 09:09   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az American Music Awards után felreppentek a pletykák, hogy az énekesnő teherbe esett. Ez azonban nem igaz. A sztár elfoglaltságai miatt felszedett magára néhány kilót, de nem vár babát.

hirdetés
Christina Aguilera nem terhes

Már szeptemberben feltűnt többeknek, hogy Christina Aguilera alakja nem a régi. Azonnal elindultak a pletykák, hogy az énekesnő teherbe esett. Egy barát azonban azt nyilatkozta, hogy ez nem igaz, csupán nincs ideje mozogni mostanában, mert túl elfoglalt, és ezért szedett fel néhány pluszkilót.

A 29 éves énekesnő a Dancing with the Stars című műsorban a Show Me How You Burlesque című számot egy olyan ruhában adta elő, ami nem sokat takart megváltozott alakjából. A Daily Mail összehasonlította a fellépésen készült képeket a híresség egy 2002-ben készült képével, és a változás nagyon szembetűnő.

A smallscreenscoop.com szerzője szerint az énekesnő szemmel láthatóan nem mozgott túl magabiztosan a színpadon. Hagyta, hogy a háttértáncosok végezzék a show oroszlánrészét. A hangja azonban továbbra is lenyűgöző volt. A sztár a műsorban a Beautiful című számot is előadta, amihez át is öltözött, de a testéhez tapadó nadrág sem leplezte a felesleges kilókat.

Christina az American Music Awardson is fellépett, ahol ismét olyan ruhát viselt, ami kiemelte a súlyfeleslegét. Többen úgy gondolják, hogy a sztár teherbe esett. Mariah Carey is sokat hízott az utóbbi időben: kezdetben tagadta, hogy várandós, de végül bevallotta, hogy babát vár. Christina egy barátja azonnal cáfolta a hírt: „Nehéz időket él most: a válás, a filmje, a gyereknevelés... Nincs ideje edzeni.” Vajon tényleg csak erről lenne szó, vagy az énekesnő gyermekáldás elé néz?

Sokan furcsának tartják az énekesnő hirtelen súlygyarapodását, hiszen a Burlesque forgatásai kemény fizikai munkát igényeltek. „Bizarr, hogy Christina ilyen sokat szedett fel, mikor rengeteget táncolt, és keményen dolgozott a Burlesque-ben. Az egész film koreográfiákból áll, és nagyon aktív volt, szóval meglepő, hogy a kilók ilyen hamar felszaladtak rá.”

Az énekesnő már megtalálta férje utódját Matthew Rutier személyében. „Minden rendben velem. A változás néha szükséges. Egy teljesen új fejezetet kezdek az életemben. Ez a következő szint, és nagyon-nagyon jól esik.” Vajon a boldogságukat hamarosan egy baba is növeli? Erre még csak az énekesnő tudhatja a választ, de előbb-utóbb kidrrül, mi is az igazság. A legfontosabb, hogy jól érezze magát. Ha babát vár, akkor csak gratulálni tudunk neki, de ha a súlygyarapodást valóban az edzés hiánya okozza, azzal sincs baj. Ha jól érzi magát a testében, akkor nem számít, hogyan is néz ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek