Starity

Ezt a szabályt tartsd be, ha hosszú kapcsolatot szeretnél

2022. szeptember 14. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Sok párkapcsolatból egy idő után eltűnik a romantika, megszokássá válik az együttlét. Amikor pedig ez megtörténik már nem sok választja el a párokat a szakítástól.

hirdetés
Ezt a szabályt tartsd be, ha hosszú kapcsolatot szeretnél
Fotó: hu.depositphotos.com

2/2/2 randi szabály

Akad egy randi szabály, ami viszont megmentheti a kapcsolatotokat az ellaposodástól. Ezt nevezik 2/2/2 randi szabálynak. Ha ezt betartjátok a pároddal, biztosan hosszan együtt lesztek.

A munka, az iskola mellett nem egyszerű megtalálni a magánélet egyensúlyát, és nem könnyű időt szakítani egy kis randizásra. Főleg, ha már össze is költöztetek, akkor valahogy mindig elmaradnak már a meghitt találkák, pedig ezek azok, amik igazán fenntartják a tüzet, ezért nem szabad őket elengedni. 

De mit is takar ez a szabály?

Meg kell fogadnotok, hogy

  • 2 hetente egy estét együtt töltötök egy romantikus randin.

  • 2 havonta egy egész hétvégére elutaztok pihenni, csak egymás társaságával törődtök, nem zavarhatja meg ezt semmi sem.

  • 2 évente egy hét szabadságot vesztek ki, hogy együtt utazzatok el valahová és kapcsolódjatok ki.

Érdemes kreatívan gondolkodni, és olyan programokat is találhattok, amik igazából nem, vagy csak kevés pénzbe kerülnek, mégis nagyon romantikusak tudnak lenni. Lehetnek hosszú séták a természetben, vagy közös filmezés borozgatással, esetleg egy társasjáték este.

Hozz saját szabályokat

Az élete természetesen nem mindenkinek egyforma, nem mindenki úgy gazdálkodik szabadidővel, ahogy mások, de a pénz is lehet probléma. Nyugodtan változtathattok a szabályokon, ahogy hozzátok a legjobban passzol, igazából egyedül rajtatok múlik. Az az egy a fontos, hogy a megbeszélt időpontokhoz mindig ragaszkodjatok, mert ha nem vagytok szigorúak ebben a tekintetben, az egész semmit se fog érni, és lemondásokkal fogtok találkozni. 

Ezzel a módszerrel nem vész el a kommunikáció a kapcsolatotokból és gondoskodtok róla, hogy minőségi időt töltsetek egymással. Még egy fontos szabály, amit jó, ha betartotok, ilyenkor nincs telefon, főleg a randik alatt, de az utazások idején is csak mértékkel használjátok. 

via Independent

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek