Starity

7 hónapig tervezte intim jelenetét a Sárkányok háza sztárja, Fabien Frankel

2022. szeptember 19. 19:07   |   Szerző: Four

A Ser Criston Cole-t alakító színész nagyon hosszú ideig tervezte az intim jelenetet.

hirdetés

A cikk spoilert tartalmaz!

Igazán hosszú ideig készült a Sárkányok háza sztárja, Fabien Frankel a negyedik epizódban játszódó, Milly Alcockkal közös szexjelenetre. A Ser Criston Cole-t alakító színész az Entertainment Weeklynek elárulta, több mint fél éven keresztül vesézgette a készítőkkel, hogyan lehetne minél valósághűbben megoldani azt a részt. 

Hét hónapon át beszéltünk róla. Egyike volt az első jeleneteknek, amelyeket nagyon szerettem volna átbeszélni. Nagyon fontos volt számomra, hogy ne egy újabb indokolatlan, "izzadságtól csillogú hátú" szexjelenet legyen, mert ez az egész nem erről szól.

- mondta, majd így folytatta:

Bárki, aki valaha szexelt, tudja, hogy nem ilyen gyönyörű dolog. Nem valami festői, csodálatos dolog. Inkább kínos, főleg amikor fiatal vagy. Van benne kényelmetlenség, fel kell fedezni és meg kell érteni a másik ember testét - nem beszélve a praktikus oldaláról az egésznek.

Frankel nagyon fontosnak tartotta például, hogy látszódjon, hogy a karaktere milyen nehezen tudja levenni a páncélját:

Emlékszem, amikor mondtam a készítőknek, hogy "ki van zárva, hogy a páncélja segítség nélkül levehető". A lovagoknak vannak segítőik, akik levették a páncéljukat. Még egy világklasszis segítő esetében is 10 perc, mire sikerül egy ilyen procedúra, de minimum öt perc. Nem létezik, hogy Rhaenyra és Cole tíz másodperc alatt le tudja venni.

- mondta.

 

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek