Starity

Hogyan dobd fel az autódat fillérekből?

2022. október 23. 14:02   |   

Akinek csak van autója, az pontosan tisztában van vele, hogy mennyire fontos a külső. Persze roppant fontos az is, hogy megfelelően működjön, ezért a rendszeres szervizelés és a gondos bánásmód mindenképpen nagyon fontos.

hirdetés
Hogyan dobd fel az autódat fillérekből?

Szerencsére akadnak olyan szériák, amelyek strapabíróak, és még terhelés mellett is sokáig húzzák. Igen ám, csakhogy néha nem árt egy kis vérfrissítés, hogy ne legyen olyan unalmas a verda. Ha te is gondoltál már erre, akkor feltétlenül olvasd tovább cikkünket!

Egy kis optikai tuning sosem árt

Talán nem járunk messze az igazságtól, hogy az 1998 és 2004 között gyártott Opel Astra G széria autóira bizony ráfér már egy kis optikai tuning, például a Royal Tuning ledes izzóival.

Persze ez csak egy lehetőség a sok közül, ezért a következőkben igyekszünk sorra venni, mivel dobhatod fel autód kinézetét.

Mert mondhat bárki bármit, az autó gyakorlatilag második otthonként funkcionál, így teljesen érthető módon merül fel az emberben az igény, hogy időről-időre újítson egy kicsit. Kiváltképp egy olyan autónál, amelynek a legfiatalabb darabja is nagykorúvá válik az idén, nem beszélve a korábbi évek Opeljeiről.

Sokan tévesen azt gondolják, hogy mivel ennyire régi az autó, ezért szinte lehetetlen tuningolni, pláne elérhető áron. Nos, ha esetleg te is köztük vagy, akkor figyelj, mert jó hír következik!

Amit csak te látsz, az is fontos

A Royal Tuning kínálatában ugyanis számos olyan kiegészítő kapható, amellyel feldobhatod unásig látott verdád külsejét. Mutatjuk, hogy miből választhatsz!

Az optikai tuning jelentheti azt, hogy futófényes ledes indexre cseréled a gyári darabot, de persze ablak- és lámpafóliák széles választékából tudsz vásárolni, hogy az Opeled minél egyedibb legyen, minél jobban igazodjon hozzád és a te stílusodhoz.

Természetesen nemcsak kívülről, hanem belülről is újjá varázsolhatod régi autódat, így akár a műszerfal ledezése, akár a beltéri világítás, sőt az összes lámpa is cserélhető ledes változatra.

De hogy ne csak a fényeket emlegessük, új külsőt kölcsönözhetsz a váltógombodnak, a kulcsháznak vagy egy-egy szoknyát bevetve a váltónak és a kéziféknek.

Mindezekben persze az a legnagyszerűbb, hogy egyrészt nem kell hozzá szakember, másrészt olcsón, alig pár ezer forintból jól fel is tudod frissíteni az autód designját.

Vágj bele bátran a tuningolásba!

Az Opel Astra G roppant hálás kis jószág minden szempontból: bár gyártása már réges-régen befejeződött, még mindig fáradhatatlanul rója az utakat, és tulajdonosaik nem véletlenül nem akarják lecserélni őket. 

Ehhez jön hozzá az, hogy gyakorlatilag fillérekért, akár otthon is, különleges szakértelem nélkül fel lehet turbózni őket mind kívülről, mind pedig belülről, ezzel pedig gyakorlatilag megunhatatlan kocsivá válik sokunk kedvence, az Opel Astra G.

Rajtad áll, melyik tuningolási lehetőséget választod, öltöztesd autódat saját ízlésed szerint, akár lépésről lépésre!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

autó tuning izzó
hirdetés

Ajánlott cikkek