Starity

Egyre mélyül a Beckham-családban a szakadék

2022. október 31. 15:03   |   Szerző: SzilviD

Újabb megdöbbentő hírek jelentek meg arról, hogy micsoda belső viszály van a Beckham-családban, mióta Brooklyn Beckham elvette Nicola Peltz-t.

hirdetés
Egyre mélyül a Beckham-családban a szakadék
Fotó: hu.depositphotos.com

Legutóbb Nicola Peltz elárulta, hogy miért nem Victoria Beckham által tervezett esküvői ruhát viselt az esküvőjén Brooklyn Beckhammel. Kitért rá, hogy az anyósa nem tudta időre elkészíteni a menyasszonyi ruhát, erről pedig nem őt, hanem az édesanyát tájékoztatta.

Azt hiszem Victoria arra gondolt, mivel a forgatáson voltam, talán nem akart felzaklatni, ezért felhívta anyámat, és azt mondta, hogy nem tudja elkészíteni a ruhát

– emlékezett vissza Peltz.

Beckhaméknek nem tetszik, hogy a menyük kiteregeti a családi szennyest a médiában. Állítólag Victoria felháborodott azon, hogy azt sugallták neki, cserben hagyta a menyasszonyt. Sőt, bennfentesek azt állítják, hogy Victoria soha nem ígérte meg, hogy elkészíti a ruhát, és úgy tűnik, hogy Peltz változata a történtekről ellentétes a Beckhaméket ismerő emberek által előadottakkal. Valamint úgy érzik, hogy Brooklyn felesége a Beckham névvel akar felszínen maradni.

Enyhén szólva is dühítő, hogy Nicola, aki folyton azt hangoztatja, hogy nem érdekli Beckhamék neve, meglepően sokat hozza szóba az interjúkban. Victoriát azonban ez nem fogja zavarni, mivel ez nem tünteti fel őt rossz fényben

– háborgott egy bennfentes.

Hozzátette azt is, hogy állítólag Brooklyn milliárdos apósa, Nelson Peltz és felesége lenézik a visszavonult labdarúgót és az egykori popsztárt.

via News.com.au

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek