Starity

Tartós emlék az esküvőről: a vászonkép

2022. november 15. 17:05   |   

Akár a saját esküvődről van szó, akár egy barátod nagy napjáról, felejthetetlen élmény lesz, amire mindig meleg szívvel gondolsz vissza. Az esküvőszervezés egyik sarkalatos pontja a fotós kiválasztása, hiszen nem mindegy, hogy milyen képek készülnek a megismételhetetlen napról. Az esküvői képekre pedig mindenki kíváncsi lesz.

hirdetés
Tartós emlék az esküvőről: a vászonkép

Manapság a papírképek helyett digitális fotók készülnek, és a fotóalbum helyett a laptop egyik mappájában tarjuk őket. Pedig milyen jó is elővenni néha, nézegetni az emlékeket!

Csodás ajándék: vászonra nyomtatott boldog pillanat

Amint megvannak a fotók, a rokonság és a barátok online galériában nézegethetik őket. Ha szeretnél a szülőknek vagy nagyszülőknek egy különleges ajándékot adni, akkor válassz egy közös esküvői pillanatot, amint együtt szerepeltek! A Vaszonkepem.hu kinyomtatja ezeket megfelelő minőségben, és rövid időn belül már csomagolhatod is az ajándékot. De ha távol éltek egymástól, akkor közvetlenül küldheted az ajándékozottnak is kényelmesen és biztonságosan.

Mondj igent a vászonképre!

Dekoráld az otthonotokat saját fotókkal, és éljétek át újra a megörökített élményt, akárhányszor rápillantotok! Lakásotok dísze lesz, az biztos!

Örök emlék lehet, és mindig szem előtt van az esküvőn készült fotó, ha vászonra nyomtatva kerül a lakás egyik falára. A vászon textúrája miatt sokkal látványosabb a hatása, szintre életre kel a kép. Nincs is jobb dekorációja a közös otthonotoknak, mint az esküvői fotók vászonból elkészítve!

Miért jobb, mint egy sima fotó bekeretezve? Mert a festővászonra nyomtatott és fenyőkeretre feszített kép rögtön kitehető a falra. A keret nem látszik, így minden fajta stílusú lakáshoz illik. A művészi vászon struktúrájának hála realisztikus, élettel teli, festményszerű a kép. A színek élénkek és tartósak, nem változik a minőség az évek során sem, napfény hatására sem fog kifakulni.

Ha különleges ajándékot keresel

Nem könnyű megtalálni a tökéletes nászajándékot, hiszen a pár már együtt él, önálló, felszerelt otthonban, nem igazán van szükségük pohárkészletre, vagy háztartási gépekre. Sokkal nagyobb örömet fogsz okozni egy kreatív és egyedi ajándékkal! A jegyes fotózáson vagy egy közös utazáson készült fotó vászonkép formájában egy olyan személyes ajándék, amiből érezni fogják, hogy sokat jelentenek számodra.

A házassági évfordulótokra, a kedvesed születésnapjára, vagy karácsonyra tökéletes ajándék az esküvői fotótok vászonra nyomtatva. Nem szükséges a boltokat járnod, hogy megtaláld a legjobb személyre szabott ajándékot, sőt, ha elfoglalt vagy akkor sem igényel pár percnél többet, hogy kiválaszd és elküldd a fotót, ami hamarosan az otthonodba érkezik! Garantáltan mosolyt fog csalni a párod arcára, és hálás pillantásokat zsebelhetsz be!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek