Starity

Kelly Rowland szerint bántalmazási ügyei ellenére Chris Brown megbocsátást érdemel

2022. november 23. 13:01   |   Szerző: Four

Miután megvédte az AMA-n, Kelly Rowland most újból Chris Brownról nyilatkozott.

hirdetés
Kelly Rowland szerint bántalmazási ügyei ellenére Chris Brown megbocsátást érdemel
Fotó: hu.depositphotos.com

Nemrég írtunk róla, hogy a hétvégén megrendezett American Music Awardson Kelly Rowland vette át Chris Brown díját: az énekes a "Kedvenc R&B férfielőadó" díját kapta meg, ám amikor Kelly a színpadra lépett, a közönség kifütyülte őt. 

Rowland akkor is és később a TMZ-nek adott nyilatkozatában is a sorozatos bántalmazási ügyeiről híres Chris védelmére kelt:

Abban hiszek, hogy a kegyelem nagyon is valódi, és mindannyiunknak szüksége van rá. Mielőtt ujjal mutogatunk másokra, rá kellene jönnünk, hogy milyen hálásak vagyunk minden pillanatért, még ha vannak is problémáink. Azt gondolom, fontos emlékezni arra, hogy emberek vagyunk. Mindannyiunknak szüksége van a megbocsátásra bizonyos tetteinkért vagy gondolatainkért. Mindünknek vannak hibái valamilyen téren. A kegyelem pedig létezik, és mind emberek vagyunk. Mindenki megérdemli a kegyelmet. Pont.

- nyilatkozta az énekesnő. 

Brown az énekesnő mondataival ellentétben azonban úgy tűnik, nem igazán tanul a hibáiból: 2009-ben hatalmas botrányt kavart, hogy kiderült, súlyosan bántalmazta akkori párját, Rihannát - és onnantól kezdve folyamatosan érekeztek hírek erőszakos tetteiről. 

Több korábbi barátnője Brown bántalmazásáról számolt be: Karrueche Tran például 2017-ben öt évig terjedő távoltartási végzés kért az énekes ellen, mert elmondása szerint Brown hasba ütötte és lelökte őt egy lépcsősorról. 

2018-ban azért tartóztatták le az énekest, mert egy évvel korábban leütött egy fotóst, 2019-ben Párizsban vették őrizetbe, mert egy fiatal lány szerint Brown és annak testőre megerőszakolták őt, 2021-ben pedig a híresség Los Angeles-i otthonába érkeztek ki a rendőrök, szintén bántalmazás miatt: hölgyismerőse szerint Chris a fejét ütötte. 

Brownnak az erőszaktevések mellett fegyverrel való visszaélés és kábítószerbirtoklás miatt volt már rendőrségi ügye.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek