Starity

Margot Robbie improvizált, hogy megcsókolhassa Brad Pittet

2022. december 06. 23:11   |   Szerző: Four

A két színész a Babylon című filmben játszik együtt, Margot elérte, hogy legyen köztük csókjelenet.

hirdetés
Margot Robbie improvizált, hogy megcsókolhassa Brad Pittet
Fotó: hu.depositphotos.com

Margot Robbie őszintén vallott arról, hogy legutóbbi filmjének forgatásán úgy érezte, élnie kell a lehetőséggel, amely talán soha nem adatik meg neki még egyszer. A színésznő a "Babylon" című produkcióban szerepel együtt Brad Pitt-tel, és az E! Newsnak elárulta, ő érte el a rendezőnél, hogy végül legyen köztük csókjelenet. 

[A csók] nem volt a forgatókönyvben. De azt gondoltam, "mikor lesz még egyszer lehetőségem arra, hogy megcsókoljam Brad Pittet? Tenni fogok érte." 

Robbie ezek után meggyőzte Damien Chazelle rendezőt, hogy legyen egy csókjelenet, mert a karakterek szempontjából logikus lenne.

Azt mondtam: "Damien, szerintem Nellie most odamenne és megcsókolná Jacket." Damien erre így reagált: "Persze, megteheti - várjunk csak: te csak meg akarod csókolni Brad Pittet." Én meg: "Ó, perelj be érte. Ez a lehetőség talán sosem jön velem szembe többet." Mire ő: "Hát, működik a karakternél".

- mesélte Robbie. 

Margot-nak végül többször is meg kellett ismételnie a csókjelenetet, mert a rendező úgy vélte, hogy az intim jelenet tényleg működik a két színész között. Sőt, Katherine Waterstonnal is csókot váltott, ám utólag kijelentette, "nem tudja, hogy az végül belekerült-e a filmbe".

A Babylon január 19-én jelenik meg a mozikban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek