Starity

Hidegtálak, és ahová érdemes őket rendelni

2023. január 14. 15:03   |   

A hidegtálak már nagyon hosszú ideje hatalmas népszerűségnek örvendenek szinte bármilyen típusú rendezvényen. Nem is csoda, hiszen igazán változatosan össze lehet őket állítani, a hagyományostól a modern és egészséges verziókig.

hirdetés
Hidegtálak, és ahová érdemes őket rendelni

Amikor valamilyen összejövetelt szervezünk, a hidegtállal nagyon nehezen lőhetünk mellé, ezeken szinte biztosan megtalálhatja minden vendégünk a neki tetsző falatokat.

Hidegtálak és a változatosság

Amikor hidegtálakról esik szó, sokan hajlamosak vagyunk a klasszikus ételekkel megpakolt bőségtálakra gondolni, amit unásig ismerünk már gyermekkorunk óta. Találkozhattunk velük keresztelőn, ballagáson, esküvőn, temetésen. Az esemény mindig más, de a sonkatekercsre és a kaszinótojásra mindig lehetett számítani. De ez nem jelenti azt, hogy egy hidegtálon csak ezek a retró falatok szerepelhetnek.

Neked is kellene egy kis könnyítés a következő céges rendezvényre? Az Ordit.hu változatos hidegtálakkal és egyéb catering szolgáltatásokkal le tudja venni a terhet a válladról.

Mostanra kinyílt annyira a világ, hogy bármikor tudjunk egy olyan tematikát, ízvilágot mondani, ami köré úgy fel tudunk építeni hidegtálakat, hogy az részletgazdagnak, bőségesnek, kiadósnak és színvonalasnak is tűnjön. 

Hidegtálak és a céges rendezvények

Vannak olyan alkalmak a cégek, irodák életében, amikor nincs szükség egy konkrét ebédre, de azért valamivel több kell, mint amit a pogácsák, egyéb rágcsálnivalók, száraz sütemények és némi üdítő adhat. Ilyen esetekben szoktak előkerülni a hidegtálak, amik tökéletes átmenetet képeznek e kettő szélsőség között. 

Könnyen megrendelhetőek szinte bárhonnan a klasszikus ízekben, de mára egyre több helyen foglalkoznak modern kínálattal ellátott hidegtálakkal is, ami túlmutat a krumplisaláta, sonkatekercs és kaszinótojás alapokon. Akár keleties, indiai ízvilággal ellátott tálakat is találhatunk, amivel frissítő meglepetést tudunk nyújtani a munkatársaknak a sokszor kimerítő és száraz képzések alatt vagy az egyszerűbb rendezvényeken. Ezeknek az ételeknek ráadásul további előnye, hogy nem csinálnak túl nagy rumlit, nem kell miattuk külön leülős termet bérelni.

Állófogadások és a hidegtálak

A hidegtálak további báját az adja, hogy nem kell az elfogyasztásukhoz feltétlenül helyet foglalni, hanem akár egy állófogadás keretein belül, beszélgetés közben is meg lehet őket enni. Nem kell hozzájuk más, csak néhány megbízható tálka és evőeszköz, és mindenki a maga ízlése és éhsége mértékében ki tudja magát szolgálni a rendelkezésre álló lehetőségek közül. 

A hidegtálak felszolgálása így ráadásul külön személyzetet sem igényel, hanem önkiszolgáló jelleggel működhet a rendezvény, tovább egyszerűsítve ezzel a szervezők feladatait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek