Starity

Lily Collins szerint szörnyű sértéseket vágott a fejéhez egyik volt szerelme

2023. február 09. 10:10   |   Szerző: Four

Az Emily Párizsban sztárja szerint egyik exe borzasztó csúnya szavakkal illette őt.

hirdetés
Lily Collins szerint szörnyű sértéseket vágott a fejéhez egyik volt szerelme
Fotó: lilyjcollins/Instagram

Lily Collins szomorú emléket idézett fel a "We Can Do Hard Things" podcastben. A színésznő elmondása szerint az egyik volt szerelme - akinek nem árulta el a nevét - szörnyen bánt vele.

Az én esetemben a romantikus kapcsolatom toxikussága verbális és érzelmi erőszakként nyilvánult meg amellett, hogy elérte, jelentéktelennek érezzem magam."Kis Lilynek" hívott... és borzasztó szavakkal illetett annak kapcsán hogy mit viseltem. Ri***cnak nevezett és ilyesmiknek.

Az Emily Párizsban sztárja hozzátette, ez a viselkedés elnémította őt és pánikrohamok illetve szorongás gyötörte.

A nagyon csúnya szavakhoz lenéző szavak is társultak. Nagyon csendes lettem, megbarátkoztam a csenddel és úgy érzem, nagyon kicsivé kell összehúznom magam ahhoz, hogy biztonságban érezzem magam.

- mondta a színésznő, aki korábban már elárulta, hogy étkezési zavarokkal küzdött.

Amikor a préda fenyegetve érzi magát, akkor a lehető legkisebbre húzza össze magát, valószínűleg nem is eszik, hogy kevésbé tűnjön kívánatosnak - és ekkor érzik magukat a legnagyobb biztonságban. 

- tette hozzá, emellett azt is fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy jelenleg egy nagyon boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatban él a férjével.

Collins nem nevesítette a fent említett exét, ám annyit tudni lehet, hogy a színésznő korábban többek között Jamie Campbell Bowerrel, Taylor Lautnerrel, Zac Efronnal, Chris Evansszel és Nick Jonasszal is járt a Page Six szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek