Starity

Chuck Norris tiszteletbeli Texas Ranger lett

2010. december 04. 14:02   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az akcióhőst a texasi kormányzó jövő hét csütörtökön tiszteletbeli Texas Rangerré nevezi ki.

hirdetés
Chuck Norris tiszteletbeli Texas Ranger lett

Chuck Norris mindig tipikus akcióhős volt, aki elől a rossz nem menekülhetett. A legendás sorozat előtt olyan akciófilmekben szerepelt, mint a Delta Force, Út a pokolba és a Szuperhekus kutyabőrben.

A színész 1993 és 2001 között kilenc évadon keresztül alakította Cordell Walker texasi kopót, ám most a való életben is tiszteletbeli Taxas Ranger lett.

A 70 éves színészt december 9-én, csütörtökön fogják a texasi lovasok társaságának tiszteletbeli tagjává avatatni. Az ünnepségen ismert harcművészek és akcióhősök is részt fognak venni. A beavatás során tiszteletüket fogják tenni a sorozat egyik helyszínén, a Dallas elővárosában lévő Texas Rangers-hivatalnál.

A texasi kormányzó, Rick Perry elmondta, hogy Norris öccsét, az 59 éves kaszkadőrként és producerként dolgozó Aaront is hamarosan tiszteletbeli Rangerré szeretné avatni.

Az is előfordulhat, hogy a kormányzó is olvasta Chuck Norrisról a neten terjedő tényeket – a Walker, a texasi kopó végén nem a stáblista fut, hanem a halálos áldozatok listája, akik a rész készítése alatt hulltak el – így aztán már nem is olyan meglepő, hogy szeretné őt hivatalosan is a texasi kopók között látni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek