Starity

Nicola Peltz apja szerint az esküvőszervezők negatív színben tüntetik fel a lányát

2023. március 10. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Nelson Peltz újabb pert indít. A beadvány szerint Nicola Peltz Beckham esküvőszervezői „rendkívül negatív színben” tüntetik fel az örökösnőt.

hirdetés
Nicola Peltz apja szerint az esküvőszervezők negatív színben tüntetik fel a lányát
Fotó: Instagram / brooklynpeltzbeckham

A 80 éves Nelson Peltz beperlte Nicole Braghint és Arianna Grijalbát a miami székhelyű Plan Design Events (PDE) rendezvényszervező cégtől a 159 000 dolláros előlegért, amelyet kifizetett nekik - mielőtt nyolc nappal később kirúgta volna a párost.

A kereset szerint Peltz mindössze hat héttel azelőtt rúgta ki a PDE-t, hogy 2022 áprilisában a lánya, Nicola Peltz és Brooklyn Beckham 3 millió dolláros, sztárvilágot felvonultató esküvőjét megtartották Peltzék Palm Beach-i birtokán. A milliárdos egy szerdán benyújtott beadványban azt állítja, hogy jogosan kéri a pénz visszatérítését, míg a PDE elutasította a pénz visszaadását. 

Az esküvőszervezők "még több pénzt kérnek olyan szolgáltatásokért, amelyeket az alperesek nem nyújtottak" - áll a peres iratokban. Peltz azt is szeretné elérni, hogy a 28 éves lányát és feleségét, Claudiát távolítsák el Braghin és Grijalba ellenkeresete alól, mondván, hogy a tervezők csak vele kötöttek üzletet.

Nelson nem pereskedő ember... 15 éve nem perelt be senkit. De amikor a lányáról van szó, mindig meg fogja védeni... Ő egy szerető apa, aki aláírt egy szerződést egy olyan csoporttal, amely nem tudott megfelelni annak a mércének, amit ígértek neki

- állítja egy a családhoz közel álló forrás.

A PDE, tudatában annak, hogy követelése komolytalan, szégyenletes módon megpróbálja Nicolát hamisan, rendkívül negatív színben feltüntetni, remélve, hogy a média cikkezni fog róla, és ezzel nyomást gyakorolhatnak Peltz úrra, hogy vonja vissza a PDE-vel szembeni megalapozott követeléseit

- áll a bírósági dokumentumokban.

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek