Starity

100 éves esküvői ruhában fogadott örök hűséget Bonnie Wright, a Harry Potter sztárja

2023. március 31. 23:11   |   Szerző: Four

A színésznő most még több részletet árult el tavaly tavasszal tartott esküvőjéről.

hirdetés

Bonnie Wright, a Harry Potter-filmek Ginny Weasley-jét alakító színésznő tavaly márciusban fogadott örök hűséget Andrew Lococónak - most azonban bővebben mesélt esküvőjéről a Brides magazinnak. 

A híresség fontosnak tartotta a környzettudatosságot a nagy napon is:

Fontos volt számunkra, hogy az esküvő reflektáljon a környezetünk iránt érzett szeretetünkre, és hogy fenntartható anyagokat használjunk egyszerhasználatos csomagolású termékek helyett. Így aztán a kreativitásunkra támaszkodtunk, és mi magunk alkottuk meg bizonyos részleteket, emellett próbáltunk szezonális, helyi termékeket választani.

- mesélte. 

Ez a tudatosság az esküvői ruha kiválasztásánál is jelen volt: Bonnie egy vintázs butikban találta meg álmai darabját, egy különleges, 100 éves kreációt.

Csak kétszer látogattam el a szalonba, és megtaláltam a ruhám. Szürreális volt meghozni a nagy döntést, de könnyen ment és tökéletesnek éreztem! Nem volt meg az eredeti alsószoknya, valószínűleg szétfoszlott, mert kábé 100 éves lehetett. Így aztán amikor először felpróbáltam a ruhát, teljesen átlászó volt. Vicces volt elképzelni, vajon milyen lesz az alsószoknya, amelyet csináltatni készültünk.

- árulta el.

Wright hozzátette, ezüstszínű Prada szandállal dobta fel a ruháját, illetve vintázs hajdíszt rakott a frizurájába.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 által megosztott bejegyzés

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek