Starity

Hugh Grant elmondta, melyik filmjét tenné meg nem történtté

2023. április 01. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Mindenki bán meg dolgokat, Hugh Grant is, aki most James Cordennek el is mondta, hogy melyik filmje az, amit inkább ne vállalt volna el.

hirdetés
Hugh Grant elmondta, melyik filmjét tenné meg nem történtté
Fotó: hu.depositphotos.com

Hugh Grant a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület című filmjének népszerűsítése miatt volt a The Late Late Show with James Corden című műsor vendége Chris Pine mellett.

Corden pedig játékra hívta a két színészt, konkrétan Spill Your Guts or Fill Your Guts címűre, aminek a lényege, hogy kínos kérdéseket tesznek fel egymásnak, és ha nem akarják megválaszolni valamilyen undorító ételt kell kipróbálniuk. Grant feladata pedig a volt, hogy nevezzen meg egy filmet, amit törölne az önéletrajzából, vagy egyen egy szelet kukacos majonézes pásztorpitét.

Grant végül A Lady és az útonálló című filmjét választotta, ami egy 1988-ban készült tévéfilm, Grantet Lord Lucius Vyne szerepében láthattuk. 

Egy útonálló vagyok, és szexinek kell lennem

- mondta Grant. De ehelyett a film "alacsony költségvetésű, rossz parókával, rossz kalappal. Úgy nézek ki, mint Dawg helyettes."

Amikor feszült vagyok, a hangom két oktávval feljebb csúszik. Dawg helyettes előugrik a fák közül, amikor egy kocsi elhalad mellette, és azt mondja: »Állj, kiszállni«.

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek