Starity

Zendaya sokszor nem érti Tom Hollandet

2023. április 10. 13:01   |   Szerző: SzilviD

Zendaya felfedte, hogy mi idegesíti őt a párjában, Tom Hollandben. A brit szleng néha feladja neki a leckét.

hirdetés

Tom Holland és Zendaya Hollywood álompárja. A kapcsolatuk tökéletesnek tűnik. Általában nem nyilatkoznak egymásról, inkább megtartják a kapcsolatukat maguknak, a színésznő azonban most kivételt tett. 

Egy nemrégiben adott interjúban Zendaya arról beszélt, hogy nehezen érti Holland brit szlengjét, különösen a rímelős fajtát. A brit akcentus iránti vonzódása ellenére bevallotta, hogy néha nem tudja, mit akar mondani a párja, bár érti a szavakat, a jelentése nem mindig világos a számára.

Imádom a brit akcentust, de bármennyire is próbálja Tom elmagyarázni nekem, sosem fogom megérteni a rímelő szlenget. Mintha érteném a koncepciót - de sokszor nem értem a szavak közötti összefüggést, például mi köze van az almának és a körtének a lépcsőhöz? Aranyos, amikor próbálja elmagyarázni nekem a különböző kifejezéseket - de én tényleg nem értem

- mesélte.

Zendaya és Holland 2021-ben tette hivatalossá a kapcsolatát. A hírek szerint a pár tavaly vett egy hat hálószobás lakást Richmondban, nem messze onnan, ahonnan Holland felnőtt. 

via Fandom Wire

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek