Starity

33 éves lett Emma Watson: hosszú posztban írt arról, mennyi minden változott meg az életében

2023. április 17. 15:03   |   Szerző: Four

A színésznő őszintén vallott arról, miért vonult vissza az utóbbi pár évben.

hirdetés

Emma Watson meglepően hosszú írást posztolt arról, hogyan alakult az élete az elmúlt pár évben. A színésznő nemrég tölötte be a 33. életévét, ennek alkalmából osztotta meg követőivel, mi van vele mostanság. 

Ez itt 33. Te jó ég. 29 éves korom előtt fogalmam sem volt róla, mi az, hogy a Szaturnusz visszatér. Mondjuk úgy, hogy mostanra már teljes tudatában vagyok. Eltávolodtam a korábbi életemtől - megtanultam szörfözni (rosszul), lovagolni kezdtem (ez jobban ment), sokat jártam terápiára (éljen a terápia!). (...) Elbúcsúztam a Nagymamámtól és Nagypapámtól. 

- írta a híresség, és hozzátette, környezetvédelmi alapítványt hozott létre, golfozni tanult, leforgatta a Harry Potter-találkozót, illetve mindkét hüvelykujját baleset érte, és ezért hónapokig csak az egyik kezét használhatta.

Elszomorított és feldühített egy csomó dolog. Rengeteget tanultam a szeretetről és a női létről. Három évig tartott, de végre kitaláltam egy rutint, amelyet képes vagyok pár napnál tovább is tartani. (...) Megrendeztem az első reklámomat. Ezek a képek az előző születésnapomon készültek, de akkor még nem álltam készen kilépni a Covid-barlangomból. Ma úgy érzem magam, mint a pillangók! Köszönöm az én kis boszijaimnak, hogy segítettek megérkezni oda, ahol most vagyok. Ti vagytok az én Bosszúállóim, ti inspiráltok. (...) És végül szeretném megköszönni a testvéremnek, hogy segített a legnagyobb kihívásokban is megtalálni a humort.

 - árulta el a híresség. 

 

 

via Elle

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek